Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SENZATIONAL! A ÎNTÂRZIAT CU ZECE MINUTE IZBUCNIREA CELUI DE-AL III-LEA RĂZBOI MONDIAL!

Îl cheamă Pălămidă Marius şi prin fapta sa eroică a dejucat debarcarea trupelor rusești la Dorohoi, întârziind astfel izbucnirea celui de-al treilea Razboi Mondial!

Să-l ascultăm: “Veneam de la un parastas unde mâncasem pe săturate şi băusem cumpătat până am făcut pe mine. Căpătasem un costum de blugi de-al răposatului pe care mă gândeam că o să-l port când voi fi ginerică. Eram fericit.

Mâncam dintr-o găletuşă cu colivă şterpelită din bucătărie şi cântam un cântecel vesel de înmormântare, când am văzut un elicopter zburând deasupra pădurii. Am fost sigur că-s năstruşnicii ăia de contrabandişti care nu ştiu ce să mai inventeze ca să treacă graniţe cu ţigări aşa c-am ţipat să-mi arunce şi mie un bax de Plugarul, că-i plătesc greutatea în colivă.

Dacă am văzut că nu-mi răspunde nimeni, am luat un pietroi şi zvârrr am aruncat după ei. Aparatul a luat foc şi din el l-am zărit sărind pe Putin. Am înţeles de la o babă că Putin era în fruntea trupelor ruseşti care tocmai ne invadau ţara, după Crimeea şi Republica Moldova şi că eu i-am pus pe fugă. Vedeţi ce minuni poate face o colivă bună?”