Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RAPORT SECRET

Mult stimate şi iubite Vasile Blaga, nepreţuită biciclistă de nivel mondial Alina Gorghiu.

Deşi sunteţi iubiţi şi doriţi în judeţul Vâlcea la fel cum este preţuit şi dorit Kim Jong în judeţul Coreea de Nord, considerăm că nu este momentul unei vizite oficiale din următoarele motive:

1. Informatorii noştri au remarcat faptul că forţe ostile democraţiei şi statului de drept au început să adune de la săteni roşii stricate şi ouă clocite în scopuri mârşave.

2. Agentul nostru Pălămidă Marius 007 ne-a raportat că în zonă se caută specialişti în tăierea roţilor bicicletei iubitei noastre conducătoare şi chiar se fac angajări în acest sens.

3.Spionii noştri au remarcat că gropile din asfaltul şoselei care ne leagă de Bucureşti s-au înmulţit în mod inexplicabil fiind evident faptul că unele au fost săpate de mâini duşmănoase.

4. Sătenii de la marginea judeţului sunt ademeniţi la cursuri gratuite de huiduieli şi înjurături obscene, cursuri unde se servesc băuturi alcoolice în regim all inclusive.

5. Câţiva preoţi au fost înregistraţi cu mijloace specifice îndemnându-i pe enoriaşi să pună mâna pe furci, coase şi topoare şi să vă organizeze o primire total necorespunzătoare.

Mai sunt o groază de motive care mă determină să vă rog să luaţi în consideraţie o amânare a vizitei dumneavoastră, dar consider că cele de mai sus sunt suficiente. Cu respect. Buican Cristian SS Indescifrabil