Acasă Te umpli de râs pe piept PROBLEMĂ DE LOGICĂ ELEMENTARĂ

PROBLEMĂ DE LOGICĂ ELEMENTARĂ

Se dau trei candidati la postul de primar al unui oras prosper. A are studii superioare, masterat in Stiinte politice, doctorat in filosofie si alte chestii. Are in cap o multime de proiecte indraznete pentru oras, dar are si un defect: nu accepta sa “cotizeze” si baietii care dirijeaza politica din umbra nu sunt multumiti de asta.

B este licentiat in drept, specialist in urbanistica si de o conduita morala ireprosabila. Are insa acelasi defect major ca A, nu “cotizeaza”. Baietii destepti sunt foarte nervosi din cauza asta.

C a terminat cu greu patru clase la seral, studiile lui limitandu-se la o minima alfabetizare. Fura, minte, excrocheaza, delapideaza, sterpeleste, minte, injura, bea, fumeaza in locuri nepermise, isi bate copiii si nevasta, are trei amante pe care le bate si pe ele, nu se pricepe la urbanism, habar n-are de sistematizare iar modernizarile ii sunt straine. Are insa o mare calitate: e deacord sa imparta cu baietii destepti ce va reusi sa fure din bugetul local. Baietii destepti apreciaza asta.

INTREBARE: Care sunt cei doi pe care DNA o sa-i aresteze chiar in preajma alegerilor? Care candidat va castiga cursa electorala chiar daca e afemeiat si betiv?

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.