Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PIEDONE ŞI CAPRA RÂIOASĂ

A înnebunit lupul! Ca să-i înduioşeze pe fraierii din sectorul 4 să-l mai voteze primarul Cristian Popescu care seamănă cu Piedone exact cât seamănă şi Piedone cu el, a făcut un filmuleţ cu o capră râioasă din mahalalele sordide pe care le păstoreşte. Ne-am tăvălit pe jos de râs când am urmărit în direct şi la o oră de vârf următorul “dialog”:

PIEDONE: – Beeeee! Beeeheehee!

CAPRA: – Hai siktir! Chiar n-ai găsit ce să mai inventezi, ca să te voteze lumea? Du-te, bă, la muncă! În Spania se caută căpsunari!

PIEDONE: Behehe, behehe, beeeeeee!

CAPRA: – Lasă, bă, vrăjeala! Crezi că dacă ai pus două trei bănci în parcurile de pe lângă blocuri, să aibă beţivii pe ce voma, când fac scandal la miezul nopţii şi nu lasă locatarii să doarmă, o să-şi amintească cineva de tine la vot? Nuuu! Au să-şi amintească doar faptul că îi costă o bancă mai mult decât o garsonieră şi vor pune ştampila pe oricare alt candidat!

PIEDONE: – Beee? Beheheeeee?

CAPRA: Nu, nu sunt măritată, dar nici virgină nu mai sunt. M-a păcălit un maidanez că obţine dispensă de la primărie şi mă ia de nevastă, chiar dacă sunt minoră! A doua zi l-au prins hingherii şi l-au dus la padoc. Da’ de ce întrebi?