Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

NICOLAE BĂNICIOIU PROPUNE COPLATA – 5 METODE INFAILIBILE

Foto: Vocea ValciiÎngrijorat de faptul că, la un an de la introducerea coplății în spitale, rezultatele financiare sunt aproape nule…

NICOLAE BĂNICIOIU PROPUNE COPLATA – 5 METODE INFAILIBILE

1. Metoda gajului – i se scoate pacientului un rinichi și se pastreaza la frigider. Achită coplata, își recapătă rinichiul. Nu achită – dializa!

2. Munca în folosul spitalului. Pacientul va presta diverse munci, de la spălat veceuri, măturat curtea spitalului, mici reparații, până la ajutat medicii în sala de operații. Când contravaloarea muncii prestate se apropie de suma datorată (coplata) totul e ok!

3. Garderoba veselă. Face dovada plății, își recapătă hainele, nu face dovada, pleacă acasă în costumul lui Adam sau al Evei, după caz.

4.Ostatici (în colaborare cu pirații somalezi) Până nu achită răscumpărarea,pentru pirați și coplata, pentru spital, bolnavul e ținut în lanțuri în regim de pâine (uscată) și apă (sălcie)

5.Metodele recuperatorilor. Întâi i se taie datornicului un degețel, pe urmă e lăsat o noapte întreaga într-un tomberon plin cu șobolani flămânzi, apoi, este atârnat de grindă (cu capul în jos) deasupra unui foc peste care presărăm ardei iute… de obicei, cam aici cedează toți.