Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Măria Sa poporul decide

A si B sunt doi candidati la Primarie. A este betiv. Bea pana face pe el si abia de-atunci i se deschide petitul. A doua zi il recupereaza prietenii din santurile unde adoarme tun, spre bucuria homosexualilor mai putin mofturosi. Afura. Daca faci greseala sa lasi portmoneul pe masa si inchizi ochii doar cat clipesti, poti sa fii sigur ca banii ti-au disparut impreuna cu ceasul, verigheta, telefonul, butonii de la camasa, lantisorul de aur si tot ce mai ai de valoare.

A minte de ingheata apele. Un singur exemplu: nici nu exista pe Terra atatea femei cate pretinde el c-a avut. A e lenes. Zice ca e superstitios si refuza sa lucreze intr-o saptamana care are o zi de marti in ea.

Spre deosebire de A, B are numai calitati. Nu bea, nu fura, nu minte si e harnic. Cu toate astea, primar a fost ales A! De ce? Pentru ca, exact cum spuneau magistratii care au judecat contestatiile depuse impotriva candidaturii lui Piedone, doar electoratul decide! Ajutat, desigur, de pachete cu alimente, mici, bere, galeti de plastic si pixuri viu colorate.

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.