Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ISIS e în toate, e în cele ce sunt şi-n cele ce mâine vor râde la soare!

Virusul ISIS a pătruns peste tot! Recentul atentat de la Nisa o demonstrează clar. Mohamed Lahouaiej Bouhlel, iubitor de salsa şi pantaloni înfloraţi părea un respectabil cetăţean francez. Nu era! Reporterii noştri au depistat şi în România câteva persoane capabile să se transforme peste noapte în terorişti ISIS:

Cerasela Corcodel-Buhusi. E stewardesa la un veceu public din oraş şi a ajuns să şi-i recunoască pe unii dintre clienţi doar după clipocit. N-ar omorî o muscă, dar dacă Allah i-ar cere, ar arunca în aer tot oraşul, cu veceu public cu tot.

Trepăduş Marius. Spălător de parbrize în Cluj. Foarte muncitor. Pentru că are mâinile foarte lungi, reuşeşte să spele parbrizele şi pe interior. E paşnic şi blând ca o oaie sedată, dar ar fi suficient un imbold de la ISIS ca să devină o fiară însetată de sânge.

Păstârnac Loredana. Prostituată. Îşi câştigă pâinea zilnică prin sudoarea posteriorului. Îşi respectă clienţii şi nu le şterpeleşte niciodată din portofel mai mult de o bancnotă două pentru că îi e teamă de Dumnezeu. Teamă, teamă, dar dacă ar trebui, ar trage cu mitralieră în ei fără remuşcări.

Dacian Cioloş. Tehnocrat specializat în agricultură. Pâinea lui Dumnezeu şi mămăliga lui Iisus nu poate face rău nimănui, dar dacă ISIS ar da dispoziţie, ar împinge ţara spre sărăcie şi dezastru! Tare ne e teamă că a şi început să o facă!

******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!