Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FILE SECRETE DIN JURNALUL LUI PUTIN

Data stelara 1408,26-La rugamintea separatistilor prorusi, am mai trimis un convoi umanitar spre Donesk.Generalii mei de-acolo m-au sunat si mi-au zis ca separatistii pro Nicoleta Luciu au atacat convoiul anterior si au golit toate cisternele cu vodka.

Data stelara 1408,27-M-a sunat Angela Merkel si mi-a spus ca nu mai poate sa-mi tina partea in Consiliul NATO, pentru ca Obama a facut rost de cateva poze cu ea in care se vede clar cum ii bag mana sub fusta.’rati ai dracu de capitalisti americani , cu satelitii vostri care fac poze si la zece metri sub pamant! Credeam ca in bunkerul meu de la Kremlin nu ne vede nimeni!

Data stelara1408,28-Asa nu mai merge!Un alt convoi umanitar a fost atacat de catre separatistii pro Cruduta si nimicit pana la ultima picatura de vodca.Generalii mei din Lugansk m-au sunat si printre sughituri de plans mi-au spus ca fara minimum doi litri de lichide pe zi nu pot lupta.Va trebui sa iau masuri.

Data stelara 1408,29 Pentru ca nu-mi pot lasa generalii la ananghie, am decis invadarea Ucrainei.Forte de elita, cu canistre si damigene in maini au strapuns frontiera.

Data stelara 1408,30-Obama a dat un comunicat in care afirma ca, deocamdata nu, dar, la o adica este gata sa foloseasca forta impotriva mea! Vai, vai ce m-am speriat!Am facut pe drapelul SUA, de frica!

Data stelara 1408,31-Lucrurile s-au mai linistit.Convoiul umanitar a ajuns la generalii mei.Avand vodka suficienta, generalii i-au trimis si lui Porosenko si ala a lasat-o mai moale cu tipatul ca este victima unei invazii.

Data stelara 1408,32-E jale! Mut actiunea pe frontul sirian.Un avion de-al meu care transporta medicamente a fost doborat de catre antiaeriana turca!Am resimtit asta ca pe un sut in popou, dar am zis la conferinta de presa ca e ca un cutit infipt in spate! L-am sunat pe Medvedev si i-am cerut sa-mi aduca valiza nucleara!