Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Corespondenţa secretă Baiazid Erdogan – Baraka Ofelia Obama

Draga Ofelia.

Numai cand iti rostesc numele, fac in salvari de emotie. Degeaba te-ai suparat cand ti-am scris ca tu esti rahatul vietii mele, la noi, la turci, rahatul e o delicatesa. Amintire. Bate vantul prin Bosfor/ Dupa tine, fata, mor!

Draga Baiazid. Faptul ca mi-ai trimis banane n-a facut sa-mi treaca supararea, ca ierea cu termenul de garantie expirat. Nu cred ca ma mai poti impaca Amintire. Cat e Las Vegas de mare/ De tine, in fund ma doare!

Draga Ofelia. As da zile de la mine sa mai fiu o zi cu tine/ Fiindca imi esti tare draga/ De vii, te cinstesc cu-o braga! Amintire. Fiindca te ador, ades / Ies in soare fara fes / Umblu peste tot nauc / Si n-adorm fara sugiuc!

Draga Baiazid. Nu insista, porcule! Nu voi mai fi a ta NICIODATA! S-a abolit sclavia! Nu voi mai fi sclava placerilor tale marsave, libidinosule! Amintire. Intr-un cos cu dolarei/ Fac amor doi porumbei/ Si amandoi ganguresc:/ Siktir! Nu te mai iubesc!

Draga Ofelia! Chiar ai uitat iubirea noastra? Chiar nu se mai poate face nimic? Amintire. Ca sa fii a mea femeie /Ne cununam in moschee./ Si ca semn ca te iubesc,/ Dobor un avion rusesc!