Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viperele din Zăvoi, fără venin şi la Satu Mare

Fotbal, Liga a II-a

• CS Municipal rămâne datoare în atac, marcând în acest sezon doar două goluri

Oficialii de la CS Municipal au decis să rişte în acest sezon competiţional şi să meargă pentru postul de portar cu doi fotbalişti tineri, ambii juniori. Ne-am temut că putem primi multe goluri decisive dar acest lucru nu s-a întâmplat. În cele şase etape scurse până acum, Daniel Popescu şi Bela Fejer au încasat un gol la două meciuri, trei în total, dintre care unul din lovitură de la 11 metri şi un altul direct din corner. Marea problemă a fost, însă, în atac, vâlcenii marcând de doar două ori, cu Poli acasă şi în deplasare la Şoimii Pâncota. Nu au reuşit să puncteze nici în etapa precedentă, de la Satu Mare, care s-a terminat cu scor alb, al treilea astfel de rezultat după cele de la Râmnicu Vâlcea cu CS Mioveni şi FC Bihor Oradea. Erik Lincar a trimis în teren un unsprezece ofensiv, cu trei atacanţi, Alexandru Ionescu, Adi Codin şi Christian Nkongue. Apoi a schimbat şi i-a aruncat în luptă pe Andreas Calcan, Onyeka şi Neagu dar CSM a avut doar două ocazii clare, câte una pe fiecare repriză. În primul mitan Cătălin Pârvulescu a şutat înşelător dar mingea s-a dus puţin pe lângă apoi, în minutul 75, Cosmin Neagu a avut golul în vârful bocancului dar mingea şutată de el de la 7 metri a şters bara porţii. De partea cealaltă, gazdele au riscat puţin şi au ameninţat poarta lui Bela Fejer doar cu şuturi sterile, niciunul dintre ele nu au atins ţinta şi rezultatul final a fost unul logic. Gruparea din Zăvoi s-a întors de la Satu Mare cu un punct, mai mult decât nimic dar mai puţin decât îşi dorea toată lumea. Din fericire Poiana Fortuna Câmpina şi Metalul Reşiţa au remizat şi ele şi elevii lui Lincar îşi păstrează handicapul faţă de aceste două echipe. De menţionat este că pe poziţia a treia a clasamentului a urcat CS Mioveni, formaţie care a plecat cu toate cele trei puncte de pe un teren dificil, la Slatina cu FC Olt. De altfel, slătinenii vor veni în Zăvoi să recupereze terenul pierdut, sâmbătă, cel mai probabil de la ora 11.00.

Declaraţii

„Nu suntem mulțumiți deloc, suferim la finalizare, e al patrulea meci în care nu marcăm. În situația apăsătoare trebuie să marcăm, obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci, dar din păcate nu ca și astăzi. Poate și starea terenului a îngreunat ambele echipe. Și Satu Mare era în lipsă de puncte, ambele echipe și-au dorit să marcheze, s-a jucat precaut din cauza situației care există și la Satu Mare și la noi” – Fane Nofitovici, antrenor secund CS Municipal.

„A fost un joc care din punct de vedere a dăruinței și a efortului nu pot să le reproșez nimic jucătorilor doar că ne lipsește ceva în fața porții și din păcate nu înscriem. Nu pot să nu fiu mulțumit de cât s-a alergat pe teren, au respectat ce am discutat. Ne-am fi așteptat la o victorie care ne dădea puțin moral și ieșeam puțin din zona aceasta. Nu ne-au surprins vâlcenii cu nimic, pe un asemenea teren nici ei nu puteau să construiască… E o situație grea, am văzut puțină crispare și pe jucători deoarece și ei sunt sub presiune când nu câștigi. Să vedem ce vom face de acum înainte.” – Cosmin Bodea, antrenor principal Olimpia Satu Mare.

Rezultate:

FC Bihor Oradea – Metalul Reşiţa 1-1

Olimpia Satu Mare – CSM Rm. Vâlcea 0-0

FC Olt Slatina – CS Mioveni 0-2

Unirea Tărlungeni – Şoimii Pâncota 2-1

FC Caransebeş – Fortuna P. Câmpina 0-0

ACS Poli Timişoara stă

Clasament:

1. Metalul Reşiţa 6 14 (+5)

2. Poiana Câmpina 6 11 (+2)

3. CS Mioveni 6 11 (+2)

4. Poli Timişoara 5 9 (+3)

5. Unirea Târlungeni 5 7 (+1)

6. CS Municipal 6 7 (-2)

7. FC Caransebeş 5 6 (-3)

8. Olimpia S. Mare 5 4 (-2)

9. FC Olt 5 3 (-6)

10. FC Bihor 5 3 (-6)

11. Şoimii Pâncota 6 3 (-6)

Etapa viitoare:

ACS Poli Timişoara – FC Bihor Oradea

Metalul Reşiţa – Olimpia Satu Mare

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Olt Slatina

CS Mioveni – Unirea Tărlungeni

Şoimii Pâncota – FC Caransebeş

Fortuna Poiana Câmpina stă