Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Victorie pentru juniorii B de la CSM Râmnicu Vâlcea

Juniorii republicani B de la CSM Râmnicu Vâlcea au evoluat în această săptămână în deplasare, pe terenul formaţiei CS Mioveni şi au reuşit să se impună cu scorul de 3-2. Gazdele au deschis scorul dat Viperele Albastre mici au egalat după 35 de minute de joc prin Şandru care a driblat doi adversari şi a şutat imparabil în colţul lung.

După 1-1 la pauză, elevii lui Marian Deaconescu au marcat două goluri consecutive şi în mare parte au stabilit soarta celor trei puncte puse în joc. Mai întâi Bârziche a trimis un trasor direct în vinclu, de la aproximativ 25 de metri distanţă, apoi Simeanu a majorat scorul după un şut deviat. Gazdele au redus din handicap, din penalty, cu un sfert de oră înainte de final dar nu au putut împiedica victoria Viperelor Albastre.

În runda viitoare echipa din Râmnicu Vâlcea joacă pe propriul teren, duminică de la ora 14.00, contra formaţiei LPS Piteşti. „Îi felicit pe băieţi pentru jocul prestat, unul foarte bun. Am stat bine în teren, am ratat alte ocazii importante de a marca şi eu zic că am obţinut o victorie meritată. Ne-am reglat jocul şi cred că de acum în colo vom obţine multe victorii. În debutul campionatului am avut parte şi de adversari puternici şi nu am urmărit neapărat rezultatele, am urmărit să creştem de la meci la meci. Rămân la părerea că rolul nostru principal este acela de a pregăti fotbaliştii pentru ca la un moment dat să facă pasul la echipa mare”, spune Marian “Gicu” Deaconescu.

Pentru echipa noastră au evoluat: Teodorescu – Ungureanu, B. Popescu, Mocioacă, Oteşanu, Şorega, Simeanu, Bârziche, Şandru, Târş, Spârleanu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Matei, Dican, Pistriţu şi Ivan.