Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Dan Lixandru

VICTORIE pentru HCM Râmnicu Vâlcea la Deva

Foto: Dan LixandruÎn etapa a II-a a Ligii Naționale, HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat aseară la Deva, cu scor 33-21 în disputa cu CSM Cetate. Deşi oficialii vâlceni se temeau că la Deva vor veni „forţe proaspete”, de la CSM Ploieşti, CSM Cetate a abordat acest joc la fel ca şi pe cel de la mijlocul săptămânii, cu Corona Braşov: cu un lot restrâns numeric (format din 9 jucătoare) şi subţire din punct de vedere valoric. În aceste condiţii, părea că vâlcencele vor avea o misiune uşoară. În prima repriză, însă, şi-au complicat situaţia. Probabil au luat jocul uşor, iar gazdele au profitat de situaţie şi au ţinut scorul strâns. În a doua repriză, echipa noastră a preluat frâiele partidei, iar în scurt timp s-a desprins în câştigătoare.

Marcatoarele HCM-ului au fost: Senocico 8, Beleska 6, Simion 4, Craiu 4, Adespii 3, Stoicănescu 3, Gomes 2, Florica 2 și Vizitiu 1.

HCM Râmnicu Vâlcea are punctaj maxim după două jocuri și ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naționale. În etapa a III-a a campionatului, HCM va juca miercuri, 21 septembrie, de la ora 16:00, în Sala Sporturilor Traian cu Corona Brașov.