Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Dan Lixandru

VICTORIE a viperelor de la CSM Râmnicu Vâlcea contra FC Caransebeş

Foto: Dan LixandruVenită după două eşecuri consecutive, CSM Râmnicu Vâlcea s-a redresat în jocul de sâmbătă, din prima etapă a returului, cu FC Caransebeş, câştigat cu 3-0 pe teren propriu. CSM a reuşit cel mai concludent succes din acest sezon şi a urcat pe locul 4 în Seria a II-a.

În prima repriză a fost de notat doar ocazia lui Staicu din minutul 4, când reluarea sa a trecut puţin pe lângă poarta oaspeţilor. După pauză, însă, golurile au curs în poarta Caransebeşului, şi cu contribuţia portarului oaspeţilor, Birăescu.

CSM a deschis scorul în minutul 55, când juniorul Georgescu a centrat bine de pe stânga şi Staicu, deşi talonat de doi adversari, a deviat cu capul, imparabil, în plasa laterală. Peste numai un minut, portarul vâlcean Dragoş Geantă a scos o minge foarte grea la ocazia lui Costin Stoica. În minutul 66, Vâlcea s-a desprins după o lovitură liberă executată de Neagoe, Cucui s-a înălţat şi a reluat parabil cu capul, mingea a lovit pământul şi portarul Birăescu a scăpat-o în poartă.

În prelungiri, portarul oaspeţilor, Birăescu a mai făcut o gafă, după ce a ieşit la marginea careului, unde a fost deposedat de Voinea şi atacantul vâlcean a înscris cu emoţii în poarta goală pentru 3-0. Voinea a afişat un maiou pe care se afla chipul unui bebeluş, dedicând astfel golul fetiţei sale. Până la final, Vasile a mai avut o şansă bună de a marca, dar a tras peste.