Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcenii vor să se răzbune pe FC Argeș

CSM a încasat patru goluri la Arad dar poate scăpa de griji dacă învinge echipa din Pitești

CS Municipal nu a avut un meci reu șit la Arad, în fața „Bătrânei Doamnei”. Ardelenii au jucat mai bine și au reu șit să se impună clar, cu 4-0, după golurile marcate de Voiculeț (3) și Neagoe. Vâlcenii au avut și ei câteva ocazii dar nu au izbutit nici măcar un gol de onoare. Formația antrenată de Laurențiu Tudor este în acest moment la zece puncte distanță de ultima clasată, Unirea Alba Iulia, cu patru etape înainte de finalul sezonului și mai are nevoie de numai două puncte pentru a fi salvată matematic de la retrogradare. Sâmbătă, vâlcenii primesc vizita piteștenilor de la FC Argeș și un succes este echivalent cu anularea emoțiilor în rundele de final. Și oaspeții au nevoie de puncte pentru că au numai șase puncte avans față de lanterna ro șie a clasamentului, Unirea Alba Iulia, formație care va câștiga la masa verde în fața echipei FC Silvania, exclusă din campionat. Meciul disputat în tur între FC Argeș și CSM a fost cu scântei. Gazdele s-au impus cu 4-2 și multă lume a acuzat echipa din Zăvoi că nu și-a apărat corect șiansele. La finele celor 90 de minute o serie de fotbaliști de la CSM au fost exclu și din lot.

Luptă încinsă pentru promovare

La polul opus al clasamentului, lupta pentru promovare este încinsă și se dă între primele trei clasate, despărțite de numai un punct. Lidera ierarhiei, Petrolul Ploiești, joacă în deplasare, pe terenul arădenilor de la ACU, cu o zestre de 49 de puncte. FC Bihor Oradea și Dacia Mioveni au cu câte un punct mai puțin și vor evolua pe propriul teren cu Alro Slatina, respectiv Mureșul Deva. În Liga lui Mitică promovează primele două clasate la finalul sezonului, fără meciuri de baraj.

Bani pentru tehnicienii lui Brănescu

Tehnicienii care l-au antrenat pe portarul Laurențiu Brănescu, transferat la Juventus Torino, au fost premiați de conducerea primăriei Râmnicu Vâlcea. Ei au primit sume de bani între 10 și 20 de milioane de lei vechi. Astfel, la festivitatea care a avut loc în pauza meciului dintre CSM și Unirea Alba Iulia au fost premiați antrenorii: Emil Popescu, Emil Ciulei, Bogdan Mihalache, Robert Tufi și, Cristi Lazăr, Gabriel Mangalagiu, Gheorghe Lepădatu, Emanuel Moldoveanu, Marius Pufu, Cristi Bora, Eugen Catrinoiu și Viorel Ciofâcă.

Vlad Soare