Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcenii fac „jocurile” anul acesta la CSM Râmnicu Vâlcea

Puţin peste două săptămâni mai are la dispoziţie tehnicianul Alexandru Pelici pentru a pregăti primul meci oficial al anului 2015. Echipa noastră va evolua pe propriul teren cu Olimpia Satu Mare, pe 28 februarie, apoi, peste o săptămână în deplasare la FC Olt Slatina, partidele fiind decisive pentru îndeplinirea noului obiectiv de accedere în turneul de play-off.

O echipă cu 80% vâlceni

Pentru prima dată în ultimii mulţi ani, lotul echipei de fotbal care joacă la în Zăvoi este fomat în mare proporţie, aproximatov 80%, din jucători vâlceni get-beget. Mai mult decât atât, în acest moment se poate face, fără probleme, o echipă de start formată doar din vâlceni, existând şi posibilitatea de dubluri pe majoritatea posturilor. Cu echipa mare au fost în pregătiri Cosmin Piscanu, Florin Lazăr, Marian Ion Auraş, Marin Andrei, Darius Preda, Gabi Rizea şi Angelco Prvulovic toţi veniţi de la echipa de juniori A a clubului nostru. În plus în lot este Dorin Eremia care până în aaceastă iarnă s-a pregătit cu echipa a II-a a CSM. În lotul care va ataca finalul se sezon 2014-2015 sunt şi alţi fotbalişti născuţi la Vâlcea: Andrei Popescu, Ionuţ Stoica, Cătălin Pârvulescu, Iosif Melcea, Adi Codin, Alexandru Ionescu, Lucian Iordache, Ovidiu Mihai, Bogdan Geantă, Ovidiu Popescu, Denis Dumitraşcu, Adi Popa şi Mihai Deaconescu.

Iată cum ar arăta o echipă de start formată 100% din vâlceni, în sistemul 4-5-1 folosit de Alex Pelici:

A. Popescu (A. Prvulovic) – M. Deaconescu, Pârvulescu (Eremia) I.Stoica (D.Dumitraşcu), Al.Ionescu (M.Andrei) – Ov. Popescu (Piscanu), Iordache, Ad. Popa (M. Ion), Melcea, Geantă (O. Mihai, D. Preda) – Ad. Codin.