Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCENI DE NOTA 10! Andrei Cruceru, trei premii I la Campionatul European de Karate Shotokan ESKU

În data de 22.02. 2020 a avut loc la Oradea, Campionatul European de Karate Shotokan ESKU, Editia a XVI- a și Transylvanian Open Grand Prix, competiție organizată de Federația Română de Karate și Club Sportiv Crișan.
La acesta competiție au participat peste 2000 de sportivi din 17 țări. Sportivul vâlcean CRUCERU ANDREI DANIEL, legitimat în prezent la SPORTUL STUDENȚESC – BUCUREȘTI sub îndrumarea antrenorului său Adrian Ghinea, a urcat pe podium obținând rezultate bune, la mai multe probe, după cum urmează:
Locul 1 – Kumite Shobu Ippon Seniori, -75 kg;
Locul 3 – Kumite WKF Seniori, -75 kg;
Locul 1 – Kumite WKF U21, -75kg,
Locul 1 – Kumite Shobu Ippon U21, -75kg.
“ A fost o competiție importantă pentru mine, unde am încercat să obțin rezultate, deoarece sunt într- o perioada de pregătire și schimbare de categorie de vârstă, de la U21 la Seniori, iar pe 21 Martie 2020 voi avea Campionatul Național de Karate ESKU. Mulțumesc pe această cale lui Sensei Adrian Ghinea pentru toată susținerea și încrederea acordată, dar și lui Sensei Mihai Ioniță, deoarece îmi permite și încă mă mai ajută la antrenamente în sala dumnealui de la Vâlcea, ori de câte ori sunt acasă!” a spus sportivul Andrei Daniel Cruceru.
“Andrei Daniel Cruceru este unul dintre cei mai valoroși sportivi ai generației actuale, care a adus plus valoare karate-ului olimpic din Romania!” ne- a declarat printr- un mesaj, dl. antrenor Adrian Ghinea.
Andrei a fost descoperit și antrenat de Prof. Mihai Ioniță, sportiv ce a fost legitimat până în anul 2018 la CSS- Râmnicu Vâlcea.