Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: juventus-fr.com

Vâlceanul Laurenţiu Brănescu a plecat de la Juventus la Dinamo Bucureşti

Foto: juventus-fr.comIoan Andone de la Dinamo Bucureşti a bifat primul transfer al acestei veri. Tehnicianul şi-a betonat poarta, după plecarea lui Deividas Cerniauskas şi l-a adus, sub formă de împrumut, pe tânărul vâlcean Laurenţiu Brănescu, de la Juventus.

Curtat în repetate rânduri de formaţia din Ştefan cel Mare, Brănescu a sosit la finalul unui sezon în care Dinamo s-a deşteptat după mulţi ani de suferinţă. Prezentat oficial, portarul în vârstă de 22 de ani şi 1,94 m înălţime, spune că există posibilitatea de a rămâne alături de „câinii roşii”, însă şi-ar dori mai degrabă să se întoarcă în Italia.

Laurenţiu Brănescu a debutat în fotbal la FC Teleşpan din Râmnicu Vâlcea în 2001, iar trei ani mai târziu s-a transferat la CSM Râmnicu Vâlcea, de unde a reuşit să se facă remarcat. Brănescu a mai fost în probe la Aston Villa şi a fost aproape să ajungă la Manchester United. În 2011, la vârsta de 17 ani, pleca de la CSM Râmnicu Vâlcea la Juventus Torino, echipă cu care mai are acum încă trei ani de contract, dar pentru care încă nu a evoluat, fiind împrumutat la Juve Stabia, Lanciano, Haladas și Omonia.