Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA iese în stradă pentru Steaua

Războiul dintre Ministerul Apărării și Gigi Becali pentru numele, palmaresul și sigla echipei de fotbal Steaua București este departe de a se fi încheiat. Omul de afaceri a anunțat că în curând vor fi mișcări de protest în toată țara, acesta fiind decis să scoată în stradă peste 500.000 de steliști.

Conform GSP.ro, care l-a contactat pe omul care se ocupă de mitingul steliștilor, Cătălin Biriș, deocamdată 15 județe, printre care și Vâlcea, au confirmat că vor participa la această acțiune.

„Am contacte realizate și echipe mobilizate în 15 județe. Voi continua să lucrez pe acest segment. Protestul va fi în aceeași zi, la aceași oră, aceleași lozinci, aceleași cerințe în toate județele. Noi vrem să acoperim toate județele și abia atunci pornim protestul. Steaua nu e numai a Bucureștiului și a Peluzei Sud, ci a tuturor suporterilor steliști din țară.

Până acum ne-am înțeles cu județele Alba, Bistrița Năsud, Călărași, Argeș, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Mureș, Maramureș, Timiș, Vrancea, Vâlcea, Prahova și Cluj. Steaua este și trebuie să rămână Steaua! Asta a lui Gigi Becali. E investiția lui și dragostea noastră sub formă continuă din 1947 și până azi”, a adăugat Biriș.