Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tragedie în fotbalul vâlcean: Gabi Rizea a murit la doar 20 de ani

Lumea fotbalistică din Vâlcea a fost lovită de o adevărată tragedie. La doar 20 de ani, fotbalistul Gabriel Rizea a decedat în Germania, acolo unde se afla la muncă. Gabi a fost căpitanul echipei de juniori republicani A de la CSM Râmnicu Vâlcea care în sezonul trecut a reuşit cele mai mari performanţe din ultimii ani şi a ajuns până în finala Cupei Federaţiei, pierdută după executarea loviturilor de la 11 metri, în faţa Olimpiei Satu Mare. Rizea a primit trofeul pentru vicecampioană din partea fostului mare internaţional român, Miodrag Belodedici după o evoluţie foarte bună timp de 90 de minute. După terminarea junioratului, în vară, fostul fotbalist a decis să plece la muncă în străinătate, mai precis în Germania, acolo unde a decedat la doar 20 de ani, în condiţii rămase, încă, necunoscute.

„Am pierdut un om drag”

Antrenorul lui Gabriel din sezonul trecut, Alex Ciobanu, actualmente tehnician la campioana Omanului, a transmis un mesaj emoţionant: „Azi mi-a plâns sufletul, am pierdut un OM drag, un suflet nobil, un CĂPITAN de echipă, care a demonstrat atitudine, bun simţ, un luptător, un OM după care păşeau cu mândrie colegii lui atunci când intrau pe teren! Astăzi, cu ochii plini de lacrimi şi cu multă durere în suflet, trebuie să ne luam adio de la EL, pentru că, CĂPITANUL a plecat pe terenul cerului alături de îngeri! Mereu te vom purta în inimă!”

„Adio Căpitane!”

Vestea tragică a apărut pe pagina de socializare a CSM Râmnicu Vâlcea şi foştii colegi şi prieteni ai lui Gabriel Rizea au postat zeci de mesaje de condoleanţe. „Dumnezeu să te ierte, frate. Ai plecat mult prea repede. Condoleanţe familiei”, a spus Cosmin Piscanu. „Cât de dură poate să fie viața, cum e posibil? Ai plecat dintre noi așa de tânăr frate, o să ne lipsești enorm și o să ne aducem aminte mereu de tine, de momentele frumoase petrecute împreună, de momentele grele peste care am trecut cu toții, împreună. Vei rămâne mereu în inimile noastre până când viața ne va oferi să ne revedem. Dumnezeu să te ierte!”, a completat Ionuţ Marian. Pe de altă parte, şi cei din conducerea CSM Râmnicu Vâlcea au rămas şocaţi de veste: „Chiar nu îmi vine să cred. Am aflat de la colegi de-ai lui Gabriel… Nu ştiu amănunte… Vom ajuta cu ce vom putea familia îndurerată. Să le dea Dumnezeu putere să treacă peste această tragedie”, spune managerul clubului, Lucian Munteanu.