Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Toate tunurile pe Mititelu!

CS Municipal joacă a doua partidă de foc în faţa juveţilor de la Craiova • o victorie îi menţine pe vâlceni pe primul loc al clasamentului

CS Municipal joacă sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe propriul teren, o nouă partidă crucială pentru promovarea în primul eşelon. Elevii lui Claudiu Niculescu vor întâlni o formaţie periculoasă, aflată în degringoladă, FC Universitatea Craiova. Trupa lui Adrian Mititelu a debutat cum nu se putea mai prost în anul 2014, neprezentare la Slatina cu FC Olt şi remiză pe propriul teren cu FC Bihor Oradea şi a ajuns prima deasupra liniei de play-off, în mare pericol de a pierde participarea la turneul de promovare. De partea cealaltă, vâlcenii, care vin după un egal mare la Bistriţa, îşi asigură prezenţa în top şase dacă reuşesc un nou succes.

Ne-au învins de două ori în acest sezon

CS Municipal şi FC Universitatea s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon competiţional. De fiecare dată s-a impus Universitatea Craiova, 1-0 în Zăvoi în Cupa României şi tot 1-0 în campionat la Severin. Niculescu atenţionează că nu va fi deloc uşor nici sâmbătă, chiar dacă craiovenii au rămas fără antrenorul principal, Nicolo Napoli, au pierdut o serie de fotbalişti de bază şi au ratat o mare parte a pregătirii de iarnă. „Le-am spus şi băieţilor, FC Universitatea are fotbalişti de calitate, cu multe meciuri în primul eşalon şi ar fi o mare, mare greşeală dacă vom considera că avem o partidă uşoară. Trebuie să rămânem concentraţi pe tot parcursul meciului şi să obţinem trei puncte importante care ne-ar consolidat poziţia în prima jumătate a clasamentului.”

Programul etapei:

CS Mioveni – Gloria Bistriţa

CSM Râmnicu Vâlcea – FCU Craiova

CS FC Bihor Oradea – Metalul Reşiţa

FC Olt Slatina – FCM Târgu Mureş

CS Minerul Motru – Olimpia Satu Mare

UTA ARAD – CSU Craiova