Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Știri

FC Ghecon, debut cu stângul

FC Ghecon Lăpușata a debutat cu stângul în noua ediție de campionat. Trupa antrenată de Cosmin Ursu a cedat pe propriul teren în fața formației CSM slatina, oaspeții marcând singurul gol al întâlnirii cu cinci minute înainte de final. Cealaltă echipă vâlceană din Seria a IV-a a eșalonului III, FC Oltchim, a stat în runda inaugurală. În etapa a doua va avea loc derbiul vâlcean al seriei, pe terenul formației antrenate de Lucian Catargiu, partidă care stârnește încă de pe acum un viu interes din partea iubitorilor de fotbal din județ.

Voința Orlești, surpriza din Liga a IV-a

Voința Orlești este surpriza plăcută a debutului de campionat în Liga a IV-a, formația reușind să acumuleze maximum de puncte după două etape. Favorită la câștigarea seriei este, însă, Petrodam Măciuca, echipă care a trecut cu 3-0 de Cozia Călimănești, în derbiul etapei secunde.

Szucs s-a despărțit de Bud

Handbalista Oltchimului, Gabriella Szucs, s-a despărțit de fotbalistul grupării clujene, CFR. Despărțirea este surprinzătoare după ce acum puțin timp se zvonea că va avea loc și o nuntă. Chimista a declarat că nu îi pare rău de despărțire și că se va concentra la maximum la handbal.

Damila, la 90 de minute de un meci cu Steua, Dinamo sau Rapid

Formația vâlceană, Damila Măciuca, este la un pas de o mare performanță în Cupa României, să joace împotriva unei echipe din primul eșalon. Trupa antrenată de Narcis Enăchescu a eliminat până acum două echipe din Liga a III-a, FC Ghecon Lăpușata și FC Oltchim și una din eșalonul al doilea, CS Municipal și va evolua pe propriul teren în fața unui nou adversar. Dacă se vor califica din nou, vâlcenii au marea șiansă să aducă la Măciuca o formație din primul eșalon. Partidele eliminatorii vor avea loc pe data de 8 septembrie.

Echipele calificate: CS OTOPENI (Liga a II-a, Seria I), FC CHIAJNA (Liga a II-a, Seria I), CS ASTRA 2 (Liga a II-a, Seria I), FC SNAGOV (Liga a II-a, Seria I), JUVENTUS BUCUREȘTI (Liga a II-a, Seria I), CEAHLĂUL (Liga a II-a, Seria I), DUNĂREA GALAÅ¢I (Liga a II-a, Seria I), VIITORUL CONSTANÅ¢A (Liga a II-a, Seria I), DELTA TULCEA (Liga a II-a, Seria I), PETROLUL PLOIEȘTI (Liga a II-a, Seria a II-a), GAZ METAN CFR CRAIOVA (Liga a II-a, Seria a II-a), ALRO SLATINA (Liga a II-a, Seria a II-a), FC ARGEȘ (Liga a II-a, Seria a II-a), UNIREA ALBA IULIA (Liga a II-a, Seria a II-a), VOINÅ¢A SIBIU (Liga a II-a, Seria a II-a), FC SILVANIA (Liga a II-a, Seria a II-a), MINERUL LUPENI (Liga a II-a, Seria a II-a), ACU ARAD (Liga a II-a, Seria a II-a), RAPID CFR SUCEAVA (Liga a III-a, Seria I), FCM BACĂU (Liga a III-a, Seria I), UNIREA SLOBOZIA (Liga a III-a, Seria a II-a), ACS BERCENI (Liga a III-a, Seria a II-a), CHIMIA BRAZI (Liga a III-a, Seria III), FC HUNEDOARA (Liga a III-a, Seria a V-a), GLORIA ARAD (Liga a III-a, Seria a V-a), LĂPUȘUL TG. LĂPUȘ (Liga a IV-a MARAMUREȘ), DAMILA MĂCIUCA (Liga a IV-a VÂLCEA), LUCEAFĂRUL 2 ORADEA (Liga a IV-a ORADEA).

Vlad Soare