Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Știri:

Verigeanu, spre Astra

Directorul general al echipei CS Municipal, Florin Verigeanu, este aproape de a pleca din Zăvoi direct în primul eșalon. Fostul fotbalist al Chimiei a fost în tratative cu Pandurii Târgu Jiu dar este acum curtat cu insistență de Astra Ploiești, acolo unde cel mai probabil va ocupa funcția de vicepreședinte. Antrenor principal la echipa din Ploiești va fi Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua București. Astra a avut o campanie de achiziții foarte bună în pauza competițională și va avea ca obiectiv ocuparea unui loc european. „Deocamdată nu m-am decis dacă voi pleca sau nu și nici unde voi pleca. Prima dată aștept să văd ce se va întâmpla la CS Municipal, dacă vom avea bani să continuăm în Liga a II-a. În cazul în care CSM va continua în eșalonul al doilea cel mai probabil voi rămâne la Râmnicu Vâlcea”, a declarat Florin Verigeanu.

Goge, dorit de Oțelul Galați

Fotbalistul CSM-ului, Petre Goge, este dorit de Oțelul Galați, formație antrenată de Dorinel Munteanu. Fostul internațional român îl șitie pe municipal din perioada în care a antrenat pe Universitatea Cluj și a jucat contra formației din Zăvoi. Goge este deținut de vâlceni în coproprietate cu ȘF Gică Popescu și CSM va încasa jumătate din eventuala sumă pe care o vor plăti gălățenii. „Domnul Munteanu mi-a spus că încearcă să mă ia în cel de-al doilea cantonament al Oțelului. Eu îmi doresc să plec, la Vâlcea nu mai sunt bani, de fapt, toți jucătorii ne dorim să părăsim echipa, mai ales că nu se șitie dacă va continua în Liga a II-a. Însă, CSM cere 20.000 de euro, este o sumă mare, cine mai dă acești bani pentru un copil, așa cum sunt eu? Nu se dau acești bani pe jucătorii consacrați, darăminte pe un copil. Sper ca, până la urmă, cluburile să se înțeleagă, îmi doresc mult să plec, dar nu este nimic sigur”, a spus Petre Goge. „Deocamdată, nu am primit nicio ofertă pentru Goge, Oțelul nu m-a sunat. Goge va semna cu noi pentru încă trei ani, dar sigur că îl vom da în Liga I, dacă Galațiul va plăti pentru el. Probabil că Dorinel îl va lua întâi în probe, apoi se va decide dacă îl oprește sau nu”, a spus și directorul-general al clubulului oltean, Florin Verigeanu.

Oltchim, în tratative cu o rusoaică

Oltchim Râmnicu Vâlcea este în tratative cu o handbalistă din Rusia care joacă pentru Zvezda Zvenigorod. Chimiștii vor afla luna viitoare dacă interul antrenat de Evgueni Trefilov va accepta un transfer în România. „Partea bună este că handbalista este la final de contract, nu sunt probleme din acest punct de vedere. Eu i-am propus să vină la Râmnicu Vâlcea două săptămâni, să vadă cum e, ce condiții sunt. Ea mi-a spus că este corect să mai discute cu cei de la Zverzda la începutul lunii viitoare și apoi ne va da răspunsul. Vom vedea atunci ce și cum „, a declarat Ioan Gavrilescu.

Vlad Soare