Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Știri

Multe chimiste la lotul național

Selecționerul Radu Voina a anunțat lotul pe care se va baza la Trofeul Carpați. Iată care sunt handbalistele convocate: Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Mihaela Smedescu; Iulia Pușcașu Curea, Oana Manea, Florina Bârsan Chintoan, Ionela Stanca, Magda Paraschiv, Ada Nechita, Cristina Neagu, Adina Meiroșu Fiera, Mihaela Tivadar, Ada Moldovan, Roxana Gatzel Han, Melinda Geiger, Cristina Zamfir și Adriana Å¢ăcălie. Din lotul României, pentru Trofeul Carpați, nu vor face parte jucătoarele straniere, care sunt angrenate cu echipele de club în mai multe competiții. Radu Voina a afirmat că Trofeul Carpați va fi un test bun pentru handbalistele care au evoluat mai puțin pentru România. „Ne vom reuni în 26 octombrie, la prânz, la Turnu Severin. Trofeul Carpați va fi un test bun pentru fetele care joacă mai puțin în echipa națională, mai ales că la această acțiune nu vor fi prezente jucătoarele ce activează la cluburi din străinătate. Va fi și acea ceremonie frumoasă, care sper să transmită echipei starea de spirit, să facem jocuri bune”

Oltchim defilează în campionat

Cum era de așteptat, Oltchim Râmnicu Vâlcea nu are probleme în această ediție a Ligii Naționale de handbal feminin și mai mult ca sigur va termina sezonul cu punctaj maxim. Chimistele au trecut la pas și de Jolidon Cluj, a doua clasată și stau cu gândul numai la Liga Campionilor. În etapa viitoare elevele lui Kovacs vor evolua în deplasare, pe terenul formației HCM Buzău.

Două egaluri în Liga a III-a

Ambele formații vâlcene din Liga a III-a au înregistrat rezultate de egalitate pe propriul teren. FC Ghecon Lăpușata a remizat în fața unei foste divizionare B, FC Caracal, în timp ce FC Oltchim a terminat cu un scor alb întâlnirea cu lidera Jiul Rovinari.

Scorul etapei la Berbești

Minerul Berbești a reu șit scorul etapei în Liga a IV-a după ce le-a administrat un sec 9-0 fotbaliștilor de la Unirea Păușești Măgla și. Pe primul loc al clasamentului rămâne Damila Măciuca, la egalitate de puncte cu Voința Orlești.

Vlad Soare