Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Dan Lixandru

Ştefan Constantin: “O victorie meritată a Zalăului, se vede lipsa noastră de omogenitate”

Foto: Dan LixandruDupă eșecul cu HC Zalăul, scor 25-29, antrenorul Ştefan Constantin a recunoscut superioritatea adversarului, despre care a spus că este în creştere de formă. HC Zalău a făcut un meci bun şi în deplasarea de la Rm. Vâlcea, acolo unde a obţinut a patra victorie consecutivă. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a controlat jocul destul de clar, în timp ce vâlcencele noastre au condus o singură dată în debutul primei reprize.

Zalău a avut chiar şi şase goluri avans în partea secundă, iar în cele din urmă s-a impus cu 29 – 25.

”Este o înfrângere greu de digerat, era un meci care ne putea ridica în clasament, eram la egalitate de puncte cu Zalăul. Știam că avem un meci disputat, Zalăul este în creștere de formă, a arătat la jocurile anterioare, dar și noi veneam după un meci destul de bun la Galați. Din păcate, fetele nu au reușit să presteze același joc bun în apărare făcut la Galați, nici portarii nu ne-au ajutat foarte mult, pe atac pozițional nu am avut finalizare de la distanță, iar Zalăul a stat grupată pe 6 metri și nu am putut să pătrundem. O victorie meritată a Zalăului, se vede lipsa noastră de omogenitate” a declarat Constantin Ștefan.

Tehnicianul echipei noastre așteaptă mult mai mult de la jucătoare în meciul de joi, de la Roman: “Trebuie să trecem peste această înfrângere, vine meciul cu Roman, este ultimul joc din acest an calendaristic, sperăm să avem o altă abordare și alt tonus de competiție. Acest campionat pare unul deschis oricărui rezultat, putem și noi să mergem la Roman să luam cele trei puncte”.