Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

STEAUA va juca în Liga a 5-a

Scandalul dintre Armată şi Gigi Becali, care se ceartă pe cine este proprietar pe Steaua, continuă. Ministerul Apărării este decis să nu-l lase pe Becali cu echipa de fotbal care a câştigat Cupa Campionilor Europeni şi a înscris CS Steaua în liga a 5-a, chiar în ziua în care Becali a prezentat dovezi că este deținătorul Stelei.

Liga a 5-a se derulează sub girul Asociației Municipale de Fotbal București, iar noul sezon va debuta vineri, 4 septembrie.

În aceeaşi ligă a fost înscrisă și echipa de fotbal a celor de la CS Dinamo, astfel că în sezonul viitor al Ligii 5 vom asista și la derby-ul CS Steaua – CS Dinamo. Cele două echipe nou înființate vor juca, printre alții și cu Frăția, Floreasca sau Radet.

„Gigi Becali a declarat, tot marți, că este dispus să le ofere echipa celor din Armată, dar cu mai multe condiţii: să plece cu opt-zece jucători şi să primească nu mai puţin de 10 milioane de euro, bani pe care, spune Becali, trebuie să şi-i ia înapoi după investiţiile făcute la echipă.

Într-o conferință de presă susținută marți, Becali a prezentat mai multe de documente, precizând că palmaresul Stelei nu are cum să rămână la Armată”, anunţă digisport.ro