Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sportivii de la CS Culturistul, pe podium la CN Juniori Masters de la Târgu Mureş!

În perioada 31 martie – 2 aprilie 2017 s-a desfăşurat la Târgu Mureş Campionatul Naţional de Juniori Masters, competiţie la care au participat 140 de sportivi, din care 86 masters. La această competiţie au participat şi sportivi de la CS Culturistul Râmnicu Vâlcea, care nu s-au întors de la Târgu Mureş cu mâna goală.

Unvart Cătălin Petrişor a impresionat la 70 kg la juniori mari, categoria de vârstă 19-23 ani, unde a obţinut locul 6, in timp ce Vali Mihăescu, cel care este preşedintele CS Culturistul, antrenorul de lot al clubului sportiv din Vâlcea şi antrenor categoria I s-a obţinut medalia de argint la categoria +80 kg, categoria de vârstă 50-54 ani. Al treilea rezultat impresionant îi aparţine sportivei Balmus Nadia Olaru, la Master Body Fitness categoria 35-40 de ani(multiplă campioană naţională în 2008 şi 2010, componentă şi la lotul naţional) care a obţinut medalie de aur şi a fost cooptată din nou la lotul naţional. În urma acestui rezultat Nadia a intrat in pregătire pentru Campionatul Mondial de la Bistriţa Năsud din perioada 9-12 noiembrie, fiind primul turneu final organizat vreodată în România.

Aceste rezultate le-a dat încredere sportivilor de la CS Culturistul pentru următoarea competiţie, Cupa României de la Reghin de pe 20 mai, unde vor participa: Unvart Cătălin la 70kg juniori mari, categoria de vârstă 19-23 ani şi Vali Mihăescu – categoria +80kg Masters, vârsta 50-54 ani. “Mulţumim sponsorilor noştri pentru că ne-au dat posibilitatea să participăm la acest eveniment, sponsorului principal SC Marna SA, în special managerului Nicolae Bogoslov dar şi a altor doi sponsori anonimi. La toate competiţiile la care am participat în ultimii zece ani ne-am clasat în primii trei. Eu cel puţin am obţinut locul 2 la Naţionalele din 2007 şi 2008, unde am luat locul 2 la Masters şi locul 3 la Seniori şi două medalii la Campionatul Naţional, în total patru medalii. În 2016 am obţinut locul 2 la Campionatul Naţional de la Şimleul Silvaniei, urmat de încă o medalie de argint în 2017 la Târgu Mureş. Sperăm la un loc mai bun la Cupa României, chiar dacă timpul de pregătire a fost mai scurt” a declarat Vali Mihăescu, preşedintele CS Culturistul, care are speranţe mari de la sportivii săi şi pe plan internaţional. “Sperăm ca Nadia Olaru să intre în finala Campionatului Mondial de la Bistriţa Năsăud, unde va concura cu cele mai bune sportive din lume” a mai spus Mihăescu.

CS Culturistul speră să promoveze noi talente în 2018. Antrenorul de lot Vali Mihăescu a mai spus că la clubul vâlcean se mai pregătesc o senioară pe disciplina bikini şi Vlad Alexandru, la categoria juniori mici, vârsta 16-19 ani.