Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SCANDAL ŞI BĂTAIE la un meci al HCM RÂMNICU VÂLCEA

Meciul dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi U Alexandrion, care a avut loc în Sala Horia Demian din Cluj Napoca, a oferit spectacol nu doar pe teren, ci şi în tribune.

Fostul antrenor al Clujului, Ioan Ani Senocico și soțul handbalistei Mihaela Ani Senocico cea care acum joacă pentru Vâlcea și Mircea Petruș – sotul antrenorului secund Rodica Petruș, care este și tatăl jucătoarei Raluca Petruș, s-au luat la ceartă de mai multe ori. Scandalul nu a fost suficicient, aceştia aruncându-şi acuze unul altuia, că au sărit şi la bătaie.

Temperatura din sala de handbal de la Cluj a crescut considerabil şi nu neapărat din cauza jocului handbalistelor, care au dat totul pe teren, ci din pricina a doi soţi nervoşi, are au ales să-şi rezolve problemele cu pumnii. Ioan Ani Senocico şi Mircea Petruș şi-au aruncat acuze, exaperaţi de anumite decizii ale arbitrilor, care l-au iritat pe Petruş. Senocico, care nu a plecat în termeni tocmai buni de la Cluj, a reacţionat şi el şi a început scandal.

Scandalul dintre cei doi a avut două reprize. Nefiind mulţumiţi doar de duelul verbal, cei doi au început să-şi împartă şi pumni, pe margine, chiar în timp ce fetele evoluau pe teren. Nu se ştie încă cumse va încheia acest conflict şi dacă Federaţia va lua măsuri în acest caz.