Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: timisoaraexpress.ro

Şase echipe pentru trei locuri rămase

Foto: timisoaraexpress.roÎn Liga a II-a – Seria a II – a, Chindia Târgovişte, Gaz Metan Mediaş şi UTA Arad nu mai pot scăpa accederea în play-off. Dintre ele gruparea din Târgovişte are un program de final dificil dar avansul de 9 puncte faţă de locul 7 pare greu de pierdut.

UTA şi Gaz Metan vor câştiga şi destule puncte la masa verde, fie că ar fi trebuit să joace cu FC Caransebeş sau FC Bihor, fie că vor întâlni juniorii de la Metalul Reşiţa. Mai rămân, astfel, trei locuri de play-off, pentru care se vor bate, teoretic, şase echipe. Doar teoretic, însă, pentru că Şoimii Pâncota are şanse minime.

Clujenii de la U Cluj îşi pot adăuga de acum încă nouă puncte, cu FC Caransebeş, FC Bihor Oradea dar şi Metalul Reşiţa dar au nevoie şi de jocul rezultatelor. Şi echipei FC Braşov o să-i fie foarte greu să recupereze diferenţa de cinci puncte, în condiţiile unui program de final dificil.

Program greu are şi CSM Râmnicu Vâlcea, dar elevii lui Pelici pot rezolva problema dacă nu pierd la Satu Mare şi apoi scot maximum din meciurile de pe propriul teren cu Şoimii Pâncota şi FC Braşov. Mai mult decât atât, diferenţa poate ajunge la şapte puncte dacă sâmbătă ehipa noastră ia totul la Satu Mare iar FC Braşov pierde pe terenul argeşenilor de la CS Mioveni. Se poate ajunge, însă, la un meci decisiv, chiar în ultima rundă, în deplasare cu FCM Baia Mare. Maramureşenii au şi eu meciuri dificile şi mare nevoie de multe puncte.