Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook.com/ Csm Ramnicu Valcea

Sâmbătă, CSM Râmnicu Vâlcea joacă în deplasare, cu Juventus Bucureşti

Foto: facebook.com/ Csm Ramnicu ValceaCSM Râmnicu Vâlcea va juca sâmbătă, 12 noiembrie a.c., de la ora 12:00, în deplasare, pe terenul liderei Ligii a II-a, Juventus Bucureşti. Deşi vor porni cu şansa a doua în acest duel, vâlcenii vor să răstoarne calculele hârtiei şi să producă surpriza etapei.

Un succes în Colentina sau chiar un rezultat de egalitate, poate să fie un adevărat balon de oxigen pentru echipa noastră, aflată în acest moment pe locul 12.

Din tabăra grupării din Zăvoi sunt și vești bune și vești proaste. În teren ar putea să revină Florin Costea, atacantul care poate decide de unul singur soarta unui meci. O să fie în teren și Cătălin Pârvulescu, fundașul central care a stat în runda precedentă după cartonașul roșu încasat la Afumați. Vor lipsi, în schimb, Ionuț Neag și Denis Dumitrașcu, ambii suspendați.

Meciul are o importanță deosebită și pentru bucureștenii antrenați de Daniel Oprița, care ar putea pierde primul loc al clasamentului, în condițiile în care mai au un singur punct avans față de a doua clasată, FC Brașov, grupare care joacă în deplasare pe terenul unei echipe aflate în formă slabă, Academica Clinceni. Juventus nu poate să coboare mai mult, însă, pentru că a treia clasată, CS Mioveni, va sta și oricum are un handicap de șapte puncte.