Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ramona Farcău a donat un tricou de COLECȚIE pentru Licitația de la Memorialul “Radu Gog”

Născută la Zalău la 14 iulie 1979, Ramona Farcău și-a început activitatea handbalistică la echipa de la poalele Meseşului, pentru care a evoluat în perioada 1998 – 2006. S-a transferat apoi la Oltchim Râmnicu Vâlcea, acolo unde a petrecut șapte ani, echipa în tricoul căreia a cunoscut cele mai mari satisfacții pe plan sportiv. După desființarea Oltchimului, Ramona a evoluat două sezoane la Dunărea Brăila, unul la CSM Ploiești, iar în vara aceasta s-a alăturat echipei Dinamo București, alături de care își dorește promovarea în Liga Națională.

„Contactată fiind de către unul dintre organizatori în legătură cu posibilitatea donării unui tricou, Ramona a nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns pozitiv. Ba mai mult, aceasta a oferit Asociației Sportive “Cavalerii” Zalău un adevărat tricou de COLECȚIE: cel în care a evoluat în ultimul sezon al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea! Așadar, iubitorii handbalului, dar și colecționarii de suveniruri, pot licita pentru un tricou cu o valoare inestimabilă!

Mulțumim Ramona Farcău pentru gestul tău!

Prețul de pornire la Licitație: 300 ron

Regulament: Persoanele care doresc să liciteze pot face propunerea direct pe această pagină de facebook sau trimițând oferta pe adresa de mail [email protected] . Cei care licitează prima dată, trebuie să trimită pe adresa de mail menționată, datele de contact (nume, prenume, adresa și nr. telefon). Stadiul licitației va fi anunțat zilnic și se va încheia în data de 7 ianuarie. Câștigătorii vor fi invitați să-și ridice tricoul, odată cu desfășurarea festivității de premiere de la Memorialul Radu Gog, care va avea loc în seara zilei de 8 ianuarie, 2017, la sala de sport a Liceului Sportiv Avram Iancu din Zalău.

Vă reamintim că acestă licitație face parte din cadrul evenimentului Memorialul Radu Gog. Toate fondurile strânse vor fi direcționate către familia răposatului. Sperăm că mai mulți oameni de bine vor susține această acțiune caritabilă, cu gândul că prețul oferit, chiar dacă va reflecta sau nu valoarea reală a acelui tricou, va ajunge să ajute o familie, unde doi copii au crescut și cresc fără stâlpul de bază al familiei, Radu Gog, decedat prematur în urma unui accident, la vârsta de 24 de ani !!!” se arată în mesajul transmis de iniţiatorii acestui proiect.