Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Preşedintele CSM Râmnicu Vâlcea: Favorită la promovare este Gaz Metan

Foto: CSM Ramnicu ValceaPreşedintele executiv al CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea, a declarat, într-un interviu Sport Total FM, că rezultatele bune obţinute de echipă se datorează şi liniştii, dar şi stabilităţii din club. El spune că jucătorii şi-au primit salariile la zi şi de aceea se pot concentra doar pe fotbal.

Bogdan Medrea a vorbit şi despre ultimul meci al „viperelor albastre”, când CSM s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la FC Caransebeş. El speră ca vâlcenii să continue să obţină rezultate pozitive, pentru a-şi putea atinge obiectivul principal al acestui campionat, acela de a juca în play-off.

„Ne-am câştigat cele trei puncte puse în joc (CSM Râmnicu Vâlcea – FC Caransebeş n.r.). Chiar dacă am câştigat cu 3-0, nu a fost un meci uşor. Cei de la Caransebeş s-au apărat destul de mult şi e destul de greu să desfaci o echipă care se pune pe două rânduri. În prima repriză a fost o dominare totală, dar golurile au venit în repriza a doua.

Cei din galerie s-au comportat perfect. Sunt şi 3-4 inşi care încearcă să destabilizeze, cred că dacă vin la fotbal li se permite orice. O înfrângere te duce în jos, o victorie te propulsează acolo sus, important e să obţinem cât mai multe rezultate bune. Favorită la promovare, după părerea mea, este Gaz Metan.

La noi este linişte. Le-am dat jucătorilor ce le-am promis. Suntem la zi cu salariile, băieţii au luat tot ce aveau de luat, nu există jucători nemulţumiţi. Când e linişte, apar si rezultatele. Atunci când nu poţi susţine o echipă, când nu ai resurse, mai bine te retragi, laşi pe cineva potent să vină”, a declarat Bogdan Medrea.