Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pedalează şi aleargă la Maratonul Olteniei pentru o cauză nobilă!

Înscrierile pentru Maratonul Olteniei – un eveniment CEZ România, au intrat pe ultima sută de metri, au mai rămas 4 zile până la evenimentul de ciclism şi alergare al anului din Oltenia.

Anul acesta, alături de autorităţile judeţene şi locale, precum şi de partenerii evenimentului, participanţii la Maratonul Olteniei au ocazia să sprijine două tinere de 14 ani să îşi continue studiile liceale. Ana Maria şi Dorina sunt din comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi şi au fost admise la liceul Economic, respectiv liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin. Ambele sunt eleve conştiincioase şi sunt apreciate de comunitatea lor, însă continuarea studiilor ar fi o mare provocare din punct de vedere financiar pentru familiile lor dacă nu ar exista şi un sprijin extern. Pentru a susţine continuarea studiilor celor două eleve, Grupul CEZ în România va direcţiona către acestea toate fondurile colectate în cadrul evenimentului Maratonul Olteniei.

„Abia aştept să întâlnesc la linia de start oameni frumoşi care sunt dispuşi să îşi pună pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos în slujba unei diferenţe semnificative în bine în viaţa a două adolescente care luptă pentru un viitor mai bun. Echipa CEZ este extrem de onorată şi motivată să dea tot ce are mai bun în competiţii ştiind că eforturile sale vor îmbunătăţi viitorul celor două tinere” a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Ţară şi Preşedinte al Directoratului CEZ.

Peste 90 de pasionaţi de mountain biking, respectiv 30 de persoane interesate de alergat deja s-au înscris să ia startul pe 30 şi 31 august, în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea.

Pentru prima zi de concurs, participanţii echipaţi cu biciclete vor putea opta pentru două trasee pentru secţiunea întrecere, de 33 şi respectiv 52 km şi o plimbare prin oraş în secţiunea Family. A doua zi, destinata alergării va cuprinde un semimaraton de 21 km, un cros de 10 km şi două secţiuni – una pentru copii şi una pentru întreaga familie. Înscrierile rămân deschise până în ziua competiţiilor pentru toţi aceia care doresc să se bucure de un sfârşit de săptămână cu distracţie de calitate pentru întreaga familie şi să sprijine şi o cauză socială.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al cărui parteneri sunt Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Docman, precum şi Adevărul, Kiss FM şi CSR Media – în calitate de parteneri media, organizat de Hyper Sport şi Padina Fest cu sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea şi al Federaţiei Române de Ciclism.

Traseul competiţiilor, regulamentul de înscriere, programul celor 2 zile, detalii despre regulamentul concursului şi premii pot fi consultate accesând www.maratonulolteniei.ro şi www.facebook.com/maratonulolteniei.