Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pariuri Euro 2016 – Vezi care vor fi cele mai profitabile tipuri pariuri

Campionatul European de Fotbal este mai mult decat o competitie care isi lasa amprenta asupra oricarui fan de pe continent. Este una globala, extrem de importanta, care atrage pasiuni din toate tarile. Iar acum ne aflam cu mai putin de o luna inaintea acestuia (deja celebrul meci de deschidere, la care vom participa si noi, va avea loc pe 10 iunie 2016). In aceste conditii, este de inteles ca unii isi vor dori sa se bucure in tihna de aceste meciuri frumoase, dar si ca altii vor cauta sa faca si un mic profit de pe urma competitiei.

In preajma unui eveniment atat de important, oamenii doresc sa parieze si nimeni nu ii poate opri sa faca asta. Totusi, asa cum spun si specialistii, pariurile ar trebui facute in cunostinta de cauza si tocmai de aceea i-am rugat pe cei din comunitatea pariurilor online din Romania sa ne spuna care sunt cotele si pe cine ar trebuie sa pariem. PariuriX.com este o importanta comunitate de pariori online care va propune cele mai bune ponturi si cote la paruri pentru Campionatul European de Fotbal.

Care sunt echipele de la care specialistii se astepta sa aiba un parcurs cat mai lung

Atunci cand te pregatesti sa pariezi, cea mai mare tentatie este de a paria pe echipele care au cote mai mari, pentru a majora posibilul castig. Orice parior cu experienta stie insa ca nu este recomandat sa facem asta. Favoritele, chiar daca nu aduc un castig foarte mare, ofera mai multa siguranta, deci cei mai multi bani ar trebui pusi pe acestea (poti paria si o suma mica pe un out-sider, pentru ca nu se stie niciodata, dar nu trebuie sa depasesti bariera de cateva zeci de lei pentru aceasta).

Spania

Una dintre favoritele principale ale oricarui turneu este, bineinteles, detinatoarea trofeului. In acest caz, vorbim despre Spania, echipa care in urma cu patru ani uimea, castigand al treilea titlu major la rand. Chiar daca nu mai sunt aceeasi echipa de temut, mai ales dupa un mondial la care au iesit inca din grupe si au pierdut cu 5-1 in fata Olandei, acestia au avut doi ani pentru a-si reveni, iar lucrurile par sa mearga din nou mai bine. Au castigat grupa de calificare si nu mai au aceeasi presiune pe umerii lor. De aceea, Spania inca ramane una dintre principalele candidate, chiar daca nu prima. Ei au o cota de 5.5 pentru a castiga turneul, ceea ce spune multe despre forta unei echipe pline de staruri care va da pentru al treilea an la rand castigatoarea Champions League.

Germania

A doua echipa despre care se vorbeste mereu este campioana mondiala, in acest caz, Germania. Doar daca ne gandim ca in urma cu doi ani au fost cea mai buna echipa din lume ar trebui sa ne ofere si un motiv suficient pentru a o considera cea mai mare favorita. Dar nemtii sunt plini de avantaje. Echipa este foarte buna si bine sudata, au acelasi antrenor de 10 ani si la ultimele turnee s-au oprit mereu cel putin in semifinala. Pe de alta parte, eliminarea total suprinzatoare de la turneul trecut ar trebui sa ii puna pe ganduri, la fel si infrangerea in fata Angliei din urma cu nici doua luni. Totusi, germanii au posibilitatea de a-si reveni si de a demonstra din nou de ce sunt o echipa de legenda. Cota lor este de 3.

Franta

Echipa care mereu atrage atentia, dar care nu poate fi din start considerata o favorita este gazda. De aceasta data insa, Franta are pretentii la trofeu si ele sunt intemeiate. Acestia au mai castigat doua turnee gazduite de ei si au avut un parcurs bun in Brazilia, plus meciuri amicale de calitate, mai ales acasa. Pe de alta parte, aceasta ar putea fi si o problema, dar antrenorul Deschamps are cativa asi in maneca, iar presiunea pusa de public pe adversari poate sa fie doar unul dintre ei. Asadar, cota lor pentru victoria finala este tot de 3, urcand alaturi de Germania pe prima treapta in topul favoritilor.

Anglia

Desi sansele echipelor care urmeaza sunt ceva mai mici, ele tot pot fi luate in considerare, cel putin pentru un parcurs cat mai lung, poate chiar pana in finala. Prima pe lista este Anglia. Pana in urma cu ceva timp, selectionerii Angliei nu pareau sa fie in stare sa formeze o echipa in adevaratul sens al cuvantului, ci reuseau doar sa adune niste jucatori cu nume si sa ii lase sa faca ce vor. Iar rezultatele nu au niciodata prea bune. Acum insa, Roy Hodgson a facut o echipa care a castigat 10 meciuri (toate) in calificari si eterna eliminare in sferturi poate sa fie doar o amintire. Vardy si Kane pot fi cea mai buna pereche de atacanti din Europa, dar ramane de vazut daca vor putea lucra impreuna. Cota lor este de 9.

Belgia

Belgia este urmatoarea pe lista echipelor cu sanse, mai exact acestia avand cota 11. Belgienii sunt tineri si daca mijlocul cu Hazard, Fellaini si de Bruyne merge bine, orice s-ar putea intampla, chiar si castigarea trofeului. Problema lor este ca toti vin dupa un sezon slab sau cu multe accidentari. Totusi, Belgia a ajuns pe locul 1 in clasamentul FIFA, deci sansele lor sunt bune si poate ca in sfarsit a venit vremea ca jucatorii sa demonstreze ca sunt buni si la nationala, nu doar la club.

Italia

Ultima echipa in topul celor care sunt candidate reale la trofeu este Italia. Chiar daca fotbalul de club nu mai este la acelasi nivel si la mondiale performanta a lipsit, italienii au aratat ca se pot bate cu sanse, ajungand pana in finala acum patru ani. Stilul lor de joc minimalist este unul opus a ceea ce joaca restul favoritelor, dar totusi, cu ceva noroc (ceea ce de regula nu le lipseste), vor putea pune probleme. Cota lor la trofeu este de 16. Cu o cota de 20, Portugalia ar fi urmatoarea, dar echipa are mari sanse de a ajunge pana in sferturi, dar nu mai departe.

Cu cine nu ar trebui sa riscati

La Euro vor fi 24 de echipe si pe langa cele sapte, opt de care am amintit, mai sunt cateva formatii bune, a caror parcurs bun ar duce ceva bani, chiar cu riscuri reduse. Sunt insa si cateva echipe ale caror sanse sunt atat de slabe, incat cu greu pot fi luate in considerare.

Prima echipa de care ar trebui sa discutam este Irlanda de Nord. Ii stim foarte bine pe britanici, intrucat ne-au intrecut in grupa, dar jocul lor nu a demonstrat nimic (ba chiar i-am si invins, cu 2-0). Totusi, au fost mai constanti decat noi si au ajuns la Euro. Aici sunt insa intr-o grupa cu Germania, Polonia si Ucraina. Cota lor de calificare este de 5, de doua ori mai mare decat cea a echipelor de pe locul 2 si 3. In plus, pentru a castiga turneul au o cota astronomica, intre 350 si 500.

Nici cealalta echipa de la noi din grupa, Ungaria, nu sta cu mult mai bine. Are o cota la calificare de 2.5, dar fiind intr-o grupa in care Portugalia este mare favorita, iar Austria si Islanda vin dupa niste calificari foarte bune, sansele lor sunt unele extrem de scazute.

Ultima echipa cand vine vorba despre jocul sanselor la Euro este Albania. Din fericire pentru noi, sunt adversarii nostri, dar asta nu inseamna ca ar ar trebui sa ne bucuram prea devreme. Cota lor pentru a trece de faza grupelor este de 5.5, de doua ori mai mare decat avem noi, iar cea pentru castigarea trofeului este de 500. Asadar, oricine poate miza pe faptul ca o astfel de echipa va trece de grupe (surprize apar aproape la fiecare turneu), dar este gresit sa risti niste bani pentru a paria si pe un succes pe mai departe.

Iti plac pariurile? Beneficiaza acum de cele mai spectaculoase bonusuri ale caselor de pariuri online licentiate temporar in Romania!

Pe SoccerKeep.com gasesti cele mai bune ponturi pentru Euro 2016. Platforma revolutionara genereaza predictii automatizate bazate pe statistica, care s-au dovedit a fi extrem de eficiente in randul pariorilor.

Citeste si Cinci pariuri pe care sa le incerci pentru partida Franta – Romania la Euro 2016.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016