Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O sârboaică în probe la HCM

Sunt şanse mari ca HC Municipal să înregimenteze prima stranieră din echipă, la primul an de prezenţă în Liga Naţională de handbal feminin. Sârboaica Bojana Miskovic este în probe la gruparea anternată de Simona Gogârlă şi a jucat deja două partide amicale pentru municipale. Handbalista de 21 de ani este componentă a lotului de tineret al Serbiei şi ar putea juta mult gruparea vâlceană. Altfel, HCM a pierdut primul meci amical disputat în sala Traian contra bucureştencelor de la CSM, scor 28-37 şi a reuşit să-l termine la egalitate pe cel de-al doilea, 27-27.

Tomozei s-a dus la Târgu Mureş

Fostul fotbalist al echipei CS Municipal, Marius Tomozei, a semnat un contract cu formaţia FCM Târgu Mureş, colega de serie a vâlcenilor. Marius a plecat liber de contract de la Metalul Reşiţa şi despre el s-a spus că ar fi ddorit şi în Zăvoi. În altă ordine de idei, un alt jucător curtat din lotul reşiţenilor este Bogdan Vătăjelu, cel care are o ofertă concretă de la lidera Seriei a II-a, CS Universitatea Craiova. Cel puţin deocamdată, acţionarul principal al Metalului, Cătălin Rufă, a declarat că nu este dispus să renunţe la Vătăjelu, fotbalist care a fost şi în lotul campioanei en-titre a României, Steaua Bucureşti.

Bărbulescu la Năvodari, Tătaru spre Motru

Valentin Bărbulescu şi-a găsit rapid un nou angajament după despărţirea de CS Municipal. Fundaşul a semnat un contract cu gruparea de prim eşalon, Săgeata Năvodari, pentru care va juca cel puţin până la vară. Un alt fotbalist la care s-a renunţat, Ionuţ Tătaru, este în negocieri cu o colegă de serie a municipalilor, Minerul Motru. Tătaru aparţine echipei Pandurii Târgu Jiu de la care fusese împrumutat în Zăvoi. În fine, Sergiu Arnăutu încă nu a semnat un nou angajament şi a declarat că nu se grăbeşte să ia o decizie în acest sens. Vă reamintim că trupa antrenată de Claudiu Niculescu a făcut un singur transfer în această pauză comnpetiţională, atacantul Ciprian Tănasă, venit liber de contract de la Dacia Mioveni.