Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mitică Dragomir, ORACOLUL DIN BĂLCEŞTI, săltat de mascaţi pentru AUDIERI

Pentru Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii profesioniste de Fotbal, dimineaţa zilei de luni a fost una agitată pentru că a fost vizitat de mascaţi, care i-au percheziţionat casa din Bucureşti în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri. Dragomir este suspectat că ar fi încasat un comision important în contextul vânzării drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I.

Luni dimineaţă, poliţiştii fac percheziţii la 11 adrese din Bucureşti şi Ilfov, între care şi sediul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), fiind vizate şapte persoane suspectate de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro, într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal.

Acţiunea vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

În urma percheziţiilor ar urma să fie puse în aplicare şapte mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie audiate la sediul Poliţiei Capitalei.

Percheziţiile sunt făcute de Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii.