Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ministrul Sportului, Bogdan Matei, a aşteptat-o pe Simona Halep, la aeroport cu flori

Simona Halep a revenit luni în țară, fiind așteptată la aeroportul Otopeni de oficialități, suporteri și un număr impresionant de jurnaliști.
Campioana de la Wimbledon a fost întâmpinată la scara avionului de ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, de președintele COSR Mihai Covaliu, președintele FR Tenis Ion Țiriac și fostul mare tenisman Ilie Năstase.
Vizibil emoționată, Simona Halep le-a mulțumit celor prezenți pentru primirea făcută, le-a arătat tuturor prețiosul trofeu cucerit la Wimbledon și a răspuns apoi întrebărilor jurnaliștilor.
“Mă bucur că Simona a avut parte de o asemenea primire. Merită din plin aprecierea și recunoștința noastră, pentru tot ce face pentru sportul românesc. Performanțele ei au transformat-o într-un model care sper să inspire și să motiveze viitoarele generații de campioane”, a spus ministrul Bogdan Matei.
Imediat după sosire, Simona Halep a avut parte de o întâlnire surpriză, la aeroportul Henri Coandă. Campioana de la Wimbledon s-a întâlnit cu Premierul Viorica Dăncilă, care se pregătea de îmbarcarea spre Strasbourg, pentru o vizită oficială alături de mai mulți membri ai Guvernului. Primul ministru i-a oferit Simonei Halep un buchet de flori și a felicitat-o pentru uriașa performanță de la Wimbledon și pentru imaginea adusă României.