Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Minerul Berbeşti, eliminată la baraj: A greşit testele COVID-19! Primarul Peştereanu tună şi fulgeră 

Echipa vâlceană Minerul Costeşti a fost descalificată din barajul de promovare în Liga a 3-a, după ce a realizat teste pentru depistarea anticorpilor pentru coronavirus şi nu testele RT-PCR, care anunţă prezenţa virusului în corp, aşa cum protocolul FRF. Conform Liga2prosport, Minerul Costeşti a trimis la AJF Vâlcea şi pe masa FRF testele serologice pentru anticorpi! Forul din Capitală a anulat meciul de sâmbătă, care va fi câştigat de Potcoava (Olt) la „masa verde”.

Echipa din Olt merge, astfel, în Liga a 3-a fără să dispute niciun meci în mini-turneul barajului de promovare, deoarece Unirea Ţigăneşti (Teleorman) a anunţat că nu se prezintă la baraj, fiindcă nu are bani să respecte protocolul medical. 

„S-a făcut o eroare, e adevărat, dar pe mine cu ce m-a ajutat federaţia? Am cheltuit nişte bani şi ne-am antrenat pe maidan. La Liga 1 de ce au reprogramat, la noi de ce nu se poate? FRF face regulamente şi atât, echipele sunt înglodate de cheltuieli, de ce nu au plătit ei testele RT-PCR, în judeţ toate laboratoarele sunt pline. Este păcat şi de munca noastră, de banii cheltuiţi, de pregătire, de tot. Eu sunt decis, adio fotbal. Nu mă lupt cu mamuţi, am făcut doar din pasiune. 

Nu vreau să caut vinovaţi, degeaba se fac baraje, FRF nu ajută, iar primăriile dispar din fotbal. Nu cred că începe Liga a 3-a, dar am renunţat la fotbal, trăiesc într-o lume care doar cere şi sclavii trebuie să rezolve. Nu mai mă sucesc, nu mai înscriu echipa nici la judeţ, am iubit fotbalul, dar este mult chin, să vină şi alţii, eu mai mult nu pot!”, a declarat Toma Peştereanu, primarul din Costeşti.