Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto CSM Ramnicu Valcea

Juniorii lui Deaconescu, fără înfrângere la turneul zonal

foto CSM Ramnicu Valcea

Juniorii C de la CSM Râmnicu Vâlcea au participat la turneul zonal al campionatului, care a avut loc la Reşiţa. Trupa antrenată de Marian Deaconescu a terminat întrecerea fără înfrângere dar a ratat la mustaţă calificarea în turneul final. În primul meci vâlcenii au trecut cu scorul de 5-0 de formaţia similară de la Drobeta Turnu Severin, după un meci pe care l-au dominat cu autoritate din primul şi până în ultimul minut. Pentru echipa noastră au marcat: Costache de două ori şi Spârleanu de trei ori.

În cea de-a doua partidă „viperele mici” au remizat cu principala contracandidată la calificare, 1-1 cu CSS Slatina, golul CSM-ului fiind marcat de Şandru. Cum slătinenii se impuseseră în primul meci, 8-0 cu CSS Turnu Măgurele, calificarea s-a decis la golaveraj. Vâlcenii au câştigat şi ultimul meci, 3-0 cu CSS Turnu Măgurele, scor pe care l-au reuşit şi slătinenii contra echipei din Severin şi au reuşit să termine pe primul loc al clasamentului. Golurile CSM-ului au fost reuşite de Pistriţu, Dican şi Costache.

„Sunt mulţumit de evoluţia echipei. Puteam să ne califăcăm dacă învingeam pe CSS Slatina. Am condus cu 1-0 şi am avut două ocazii mari de a ne desprinde dar apoi am fost egalaţi. În ultima partidă nu am reuşit mai mult de 3-0, adversarii s-au pus pe două linii şi s-au apărat în permanenţă”, spune Marian Deaconescu.