Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto CSM Ramnicu Valcea

Jucători Under 19 în probe la CSM Râmnicu Vâlcea

foto CSM Ramnicu ValceaAntrenorul echipei de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, a susţinut, la reunirea lotului în Zăvoi, că în sezonul viitor va folosi fotbalişti tineri, de perspectivă.

În aceste momente, la echipa vâlceană sunt în probe mai mulţi tineri Under 19, din care se va face o selecţie, iar cei aleşi au şanse mari să prindă echipa mare în meciuri importante din sezonul viitor.

„Este un nou început pentru fiecare dintre noi, implicit şi pentru CSM Râmnicu Vâlcea. Sperăm să facem un lot cât se poate de competitiv. Am dat drumul la treabă, trebuie să muncim mult pentru că se anunţă un campionat interesant.

Încă nu se ştie exact cum va arăta dar eu cred că va fi unul dificil, având în vedere că vin multe echipe din primul eşalon. Ne dorim un lot echilibrat valoric. Avem la pregătire mulţi fotbalişti tineri, lucru care ne interesează din punct de vedere al cerinţelor Federaţiei Române de Fotbal.

Trebuie să avem în teren, la fiecare meci, doi fotbalişti under 19 şi ei trebuie să fie de valoare, în plus şi pe bancă trebuie să avem variante de înlocuire a lor. În acest moment este o selecţie şi în cel mai scurt timp posibil urmează să ne decidem asupra celor care vor rămâne în lotul pe care îl vom folosi în sezonul competiţional 2015-2016” – a declarat antrenorul CSM Râmnicu Vâlcea.