Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto HCM Ramnicu Valcea

HCM Râmnicu Vâlcea, VICTORIE clară cu Măgura

foto HCM Ramnicu ValceaHCM Râmnicu Vâlcea a câștigat categoric meciul cu sibiencele de la CS Măgura Cisnădie. Elevele lui Constantin Ștefan s-au impus cu 37 la 23, după ce au condus cu 24 la 12 la pauză. Vâlcencele şi-au luat revanșa în fața nou venitei în prima ligă, Măgura Cisnădie, care a câștigat în tur. Fără Janina Luca Rouă), accidentată, vâlcencele au intrat pe teren hotârâte să își ia revanșa în fata sibiencelor care le-au învins neaşteptat în tur. HCM Râmnicu Vâlcea a dominat autoritar pe tot parcursul meciului şi a rezolvat problema celor trei puncte încă de la pauză când conducea cu 24-12.

La final a fost 37-23 şi formaţia antrenată de Ştefan rămâne pe locul 9 al clasamentului. Victoria categorică cu care vâlcencele relansează lupta echipei vâlcene pentru a termina acest sezon de campionat în primele opt echipe din țară, obiectivul din acest sezon. Liga I la handbal feminin urmează să intre într-o pauză timp de o lună pentru a pemite jucătoarelor de la echipa națională să pregătească turneul pentru calificarea la Olimpiadă. Următorul meci pentru vâlcene va fi 26 martie, în deplasare, cu gruparea din Sebeș – Alba. „Ne-am dorit foarte mult această victorie. Am obținut-o după un joc destul de bun, la o diferență categorică.

Am vrut și să ne luăm revanșa după primul tur și am vrut să dăm la o parte orice suspiciune care s-a creat după acel meci din tur. Cred că astăzi s-a văzut că ne apărăm șansa corect în campionat. Eu sunt un antrenor care imi doresc performanță și vreau să câștigăm fiecare meci.. Astăzi am dovedit că putem fi în plutonul fruntaș, dar mai avem mult de muncă la mentalitate, seriozitate și, indiferent de scorul pe care îl avem pe tabelă, trebuie să tratăm meciul 60 de minute concentrați 100 %”, a declarat la final tehnicianul echipei noastre, Constantin Ştefan.

Victoria categorică cu care vâlcencele s-au impus în fața sibiencelor, de 14 goluri, relansează lupta echipei vâlcene pentru a termina acest sezon de campionat în primele opt echipe din țară, obiectiv pe care stafful tehnic al echipei și l-a propus la începutul anului. Liga I la handbal feminin urmează să intre într-o pauză pentru câteva săptămâni pentru a permite jucătoarelor de la echipa națională să pregătească turneul pentru calificarea la Olimpiadă. Următorul meci pentru vâlcene va fi pe 26 martie, în deplasare, cu gruparea din Sebeș – Alba.