Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Bucureşti/Facebook

FOTO: Vâlceanul Luca de la Oltchim a ajuns manager la CSM Bucureşti

Foto: CSM Bucureşti/FacebookA condus cu succes echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, din postura de vicepreşedinte al clubului, iar acum a ajuns manager la CSM Bucureşti. Andrei Luca, 45 de ani, căci despre el este vorba, a fost prezentat în data de 2 septembrie 2015, la noua sa echipă de club, el ducându-se în faţa handbalistelor pentru a le spune câteva cuvinte.

Andrei Luca a cunoscut succesul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea între 2006 şi 2013, perioadă în care echipa noastră a câștigat Cupa Cupelor, Supercupa Europei ambele în 2007, a jucat finala Ligii Campionilor în 2010, a fost prezentă în două semifinale ale Ligii Campionilor şi, pe plan intern, a cucerit șapte titluri de campioană și șase Cupe ale României.

„Se vede că echipa are potențial, gândindu-ne atât la jucătoarele nou venite, dar și la cele care formează nucleul echipei, aflate la al doilea an împreună. Am observat că și persoanele din jurul echipei, conducerea clubului, dar mai ales Consiliul General al Municipiului București susțin proiectul și asta face ca și eu, și componentele echipei să credem cu adevărat în atingerea obiectivelor, cel mai important fiind acela de calificare în turneul final al Ligii Campionilor, intitulat Final 4, din luna mai 2016, de la Budapesta” – a spus Andrei Luca la prezentarea de la CSM Bucureşti.