Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Miting al steliștilor în faţa Prefecturii Vâlcea

Scandalul dintre Gigi Becali și CSA Steaua a produs o schismă în rândurile suporterilor roş-albaştri. În timp ce ultraşii au rămas de partea Armatei și a conducerii CSA, o altă parte semnificativă continuă să identifice echipa lui Gigi Becali, de săptămâna trecută FCSB în actele de la Registrul Comerțului, ca fiind Steaua. Un scandal care durează deja de doi ani, ruptura FCSB – Steaua a provocat deja discuții aprinse la nivel public. Ba chiar, în trecut, un număr de câteva sute de fani s-au strâns în Ghencea pentru susținerea CSA.

Acum, și fanii care consideră actuala echipa din Liga I, patronata de Gigi Becali, ca fiind continuatoarea echipei care în 1986 câștigă Cupa Campionilor, vor să manifesteze. Astfel, prin vocea mai multor organizatori au fost anunțate mitinguri de susținere în mai multe orașe ale României, toate reunite sub sloganurile „Revoluția roş-albastră” și „Unica Steaua e acum în Liga I”.

Suporteri din 33 de județe, dar și din București, şi-au anunţat prezența la protestul organizat astăzi, începând cu ora 11. În Râmnicu Vâlcea sunt prezenți câțiva suporteri care își susțin echipa favorită în faţa Prefecturii.