Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Micuții de la Grădinița nr. 1 Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea, pe podium la evenimentul sportiv „Alerg cu lupii”

Astăzi, 2 octombrie a.c., pe Dealul Capela din Râmnicu Vâlcea a avut loc evenimentul sportiv „Alerg cu lupii” , organizat de Asociația de Tineret Sportiv Lykaios, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Crucea Roșie Vâlcea, Fundația Județeană pentru Tineret și Sport Vâlcea. Evenimentul a fost adresat copiilor și tinerilor de până în 18 ani.

Într-o atmosferă de voie bună și veselie, deși traseul a fost destul de greu, trail run, cu o urcare abruptă și o coborâre spectaculoasă, micuții preșcolari din grupa mare de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Ostroveni, sub coordonarea minunatei lor doamne educatoare, Luminița Copăcel, au reușit să câștige multe premii. Astfel, Stan Gabriela și Stuparu Miriam, au ocupat primele două locuri pe podium, la categoria fete. Ceapa David a ocupat locul 2 și Popa Alexandru, locul 5, la categoria băieți.

„Astăzi am participat cu preșcolarii mei la concursul pentru copii ,,Alerg cu Lupii”, concurs organizat de Lykaios Ciclism, pe Dealul Capela. Deși sunt mici, au 5 ani, au reușit sa facă față unui traseu greuț și să fie pe podium. Am petrecut o zi minunată în natură, am făcut sport, ne-am jucat, am socializat, am legat noi prietenii și am câștigat multe premii. Sunt tare bucuroasă că ei duc mai departe pasiunea mea pentru sport.

Mulțumim părinților care au ales să petreacă această zi cu noi. Mulțumesc campionilor mei din grupa mare, Grădiniţa Ostroveni 1 Râmnicu Vâlcea, pentru prestația deosebită pentru care au fost răsplătiți cu medalii și premii” a transmis, plină de emoție, doamna educatoare Luminița Copăcel, cunoscută ca o mare iubitoare a mișcării în aer liber și câștigătoare a multor competiții sportive.