Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Florin Costea, profesor de educație fizică în Dăești

Pe lângă fotbal, fosta ”perlă” a lui Adrian Mititelu, Florin Costea, a încercat și o nouă meserie. Într-un interviu acordat pentru Sport.ro, atacantul a spus că a fost profesor de educație fizică la o școală din Dăești.
Ajuns la 37 de ani, Florin Costea, fostul atacant de la FCSB și Universitatea Craiova, joacă în continuare în Liga 3, la Viitorul Dăești.
„Nu-mi place să vorbesc despre asta (n.r. – despre partea financiară), dar sunt bine, foarte bine. Am știut să-mi dozez bine fondurile. Câștig în continuare pentru că joc, am fost și profesor de educație fizică și sport la o școală de aici, din Dăești. Vreau să-mi fac și două-trei echipe de copii. Am oportunități, sunt ok”, a spus Florin Costea, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sport.ro.
Florin Costea a fost golgheterul României în sezonul 2008/2009, când îmbrăca tricoul oltenilor și încheia la egalitate cu Gigel Bucur (17 goluri). Are în palmares un titlu cu FCSB (2012/2013, sezon în care a apucat să joace într-un singur meci de campionat. 7 meciuri a strâns Florin Costea la naționala României, însă nu a marcat sub tricolor.