Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Flacăra vrea victorie şi promovare

Campioana Judeţului Vâlcea la fotbal, Flacăra Horezu, joacă sâmbătă, de la ora 17.30, returul meciului contra sibienilor de la Măgura Cosnădie. Elevii lui Vasile Ilinca sunt favoriţi la promovarea în eşalonul al treilea după ce manşa tur s-a terminat cu un scor alb, 0-0, după 90 de minute în care vâlcenii au ratat o sumedenie de ocazii în partea a doua a întâlnirii. În acest moment nu avem o reprezentantă în Liga a III-a după ce Damila Măciuca a promovat în eşalonul secund şi s-a transformat în CSM Râmnicu Vâlcea în timp ce FC Oltchim s-a desfiinţat după problemele de la Combinatul Chimic.

Ilinca rămâne precaut

În ciuda rezultatului pozitiv din tur, antrenorul horezenilor, Vasile Ilinca, rămâne precaut şi spune că promovarea o să fie greu de realizat. “Este un rezultat bun, dar eu sunt, în primul rând, mulţumit de joc. În repriza a doua chiar am reuşit un joc foarte bun şi meritam să câştigăm. Sunt optimist înainte de returul de la Horezu, dar trebuie să fim foarte atenţi. Măgura Cisnădie are un lot foarte puternic, cu fotbalişti care au evoluat în Liga I, se vede valoarea”, spune fostul fotbalist de la Minerul Berbeşti.

Colaborare cu CSM?

În cazul în care va juca în sezonul viitor în Liga a III-a, Flacăra Horezu poate face o colaborare cu echipa de eşalon secund, CSM Râmnicu Vâlcea. Gruparea din Zăvoi poate să împrumute mulţi fotbalişti la gruparea horezeană, în special de la echipa de juniori republicani care a jucat finala Cupei Federaţiei. Cea mai mare parte a finaliştilor îşi termină junioriatul în această vară şi doar o parte dintre ei vor fi opriţi la echipa de seniori. De altfel, conducerea de la CSM a declarat în repetate rânduri că e mare nevoie de o formaţie de Liga a III-a în Vâlcea.