Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Flacara Horezu

Flacăra e favorită la promovare!

foto Flacara HorezuCampioana Judeţului Vâlcea la fotbal, Flacăra Horezu, a jucat sâmbătă manşa tur a barajului de accedere în Liga a III-a, în deplasare cu Măgura Cisnădie, campioana Judeţului Sibiu. Aşa cum era de anticipat, cele 90 de minute au fost echilibrate dar se puteau termina cu succesul vâlcenilor care au avut ghinion în special în partea a doua a meciului pe care au domnat-o clar. Primele 45 de minute au fost echilibrate, cu un plus nesemnificativ pentru gazde. Fotbaliştii sibieni au înceercat să deschidă scorul în special prin şuturui de la distanţă dar poarta lui Popescu nu a fost pusă într-un real pericol. În partea a doua a meciului Flacăra a dominat clar ostilităţile, elevii lui Vasile Ilinca fiind net superiori în special din punct de vedere fizic. Horezenii puteau ieşi învingători din cele 90 de minute dar gazdele au avut un portar, Marius Zăvoi, în zi de graţie. La final a fost 0-0şi promovarea în Liga a III-a se va decide sâmbătă, la Horezu, atunci când elevii lui vasile Ilinca au nevoie de un succes, la orice diferenţă de scor, pentru a ajunge în fotbalul profesionist. În caz de egalitate se va trece la două reprize de prelungiri şi apoi la loviturile de la 11 metri, dacă egalittea persistă. Nu se merge după regula golului de aur. Interesant este că la Cisnădie vâlcenii au dominat şi fondul sonor din tribune, epste 400 de spectatori susâţinând pe Flacăra Horezu.

În meciul din tur au evoluat formaţiile:

Măgura Cosnădie: Marius Zăvoi – Alexandru Barbu (Sergiu Bucur ’87), Ciprian Natea, Gabriel Băra, Alin Gombar – Eugen Beza, Ciprian Tătar – Dan Greavu (Ionuţ Simion ’60), Ionuţ Petrescu, Cătălin Nasta (Alexandru Bobeş ’81) – Radu Neguţ (Silviu Rogozan 76).

Flacăra Horezu: D.Popescu- Onofrei, I. Vladu, M.Popescu, Marinaş (C.Nistor) – Roncea, R.Nistor, Marinescu, Stănică (Nica) – Georgescu, Milosteanu (Ciortan).