Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Firţulescu rămâne la CSM Râmnicu Vâlcea!

Deşi şi-a căutat o altă echipă în această vară, considerând că ar trebuie să evolueze în sezonul viitor la o echipă mai bine cotată, mijlocaşul Dragoş Firţulescu a rămas în cele din urmă la CSM Râmnicu Vâlcea. Trebuie să menţionăm că Firţulescu a evoluat în trecut la Universitatea Craiova şi la Dinamo Bucureşti.

Acum însă, el a semnat un nou contract cu conducerea echipei vâlcene la sfârşitul acestei săptămâni, iar acum vrea să pună umărul la construirea unei formaţii bune pentru sezonul viitor, o formaţie care să facă o figură frumoasă în campionat.

“Azi am semnat un nou contract cu CSM Râmnicu Vâlcea! Aşa cum şi conducerea clubului a fost corectă cu mine, aşa şi eu mă ţin de promisiune! Totodată, cel mai mult a contat grupul format în ultimele 6 luni, cât şi staff-ul tehnic cu care cred eu că vom reuşi să facem o figură frumoasă în startul campionatului cât şi pe timpul acestuia! Sunt bucuros şi mândru că fac parte din acest grup minunat şi sper ca prin muncă, sacrificii şi devotament vom obţine victorii frumoase pentru acest oraş şi pentru suporterii care vin la stadion! Mulţumesc încă o data pentru acest contract dar le mulţumesc şi celorlalte echipe care m-au sunat şi mi-au oferit alte variante! Le doresc tuturor multă sănătate aşa îi cum doresc eu familiei mele în aceasta perioadă!” – a declarat fotbalistul.