Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EURO 2016: România – Grecia, meciul unei generaţii

Tricolorii au plecat deja către Atena, acolo unde duminică de la ora 21.45 va avea loc meciul dintre echipele României şi Greciei, fiind primul meci al României din preliminariile CE 2016.

Partida, care va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45, este revanşa pe care România speră să o obţină în faţa Greciei, echipă care a răpit tricolorilor calificarea la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014, după barajul din noiembrie 2013. În total, 53 de ţări vor încerca să obţină calificarea la EURO 2016, echipa României urmând să joace în preliminarii 10 meciuri.

Federația Română de Fotbal și echipa națională îi cheamă, duminică, pe suporterii români, în tribunele Arenei Naţionale, la meciul Grecia – România, chiar dacă acesta se va disputa la Atena. Potrivit unui anunţ postat pe pagina oficială a FRF, pe Arena Naţională din Bucureşti va fi amplasat duminică, 7 septembrie, un ecran uriaş pe care suporterii naţionalei să poată vedea live meciul Grecia – România, care se va disputa fără spectatori, pe stadionul „Karaiskakis” din Atena.