Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

Dragoş Firţulescu, în negocieri cu echipe din străinătate

Foto: csmrmvl.roMijlocaşul ofensiv al echipei CSM Râmnicu Vâlcea este la un pas de un transfer în străinătate. Dragoş Firțulescu – 26 de ani, s-a antrenat în această iarnă în Anglia, însă acolo înţelegerea a picat din motive neştiute. Fotbalistul nu renunţă totuşi la visul său de a evolua la o echipă străină şi astfel a început acum tratativele cu o echipă din Irlanda, fiind posibil să şi încheie un acord în următoarele zile.

Fiţulescu este unul dintre jucătorii de bază ai CSM Râmnicu Vâlcea, el având o evoluţie constantă în acest tur de campionat şi dând un plus de valoare echipei vâlcene. De asemenea, Dragoş Fiţulescu a marcat cel mai frumos gol pentru CSM în anul 2015.

„Am fost înainte de Crăciun în Anglia pentru că am fost contactat de o firmă britanică de impresariat, care mi-a propus să evoluez pentru Stevenage (League Two, echivalentul Ligii 4 în România), echipă antrenată de Teddy Sheringham.

După trei zile, totul a picat inexplicabil pentru mine. Totuși, pot spune că a fost o experiență plăcută să mă antrenez cu marele Teddy Sheringham”, a spus Dragoş Firțulescu, pentru Digi Sport.