Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Două VICTORII la Juniori Republicani

Echipele de juniori republicani ai CSM Râmnicu Vâlcea au obţinut alte două victorii în campionatele în care evoluează. Formaţiile antrenate de Gabriel Mangalagiu, respectiv Marian Deaconescu urcă în clasament şi demonstrează că au soluţii pentru ca în scurt timp să producă fotbalişti pentru echipa de seniori.

Juniorii republicani A au jucat în deplasare cu LPS Viitorul Piteşti, echipă de care au dispus cu 3-2. Interesant este că, deşi au dominat şi primul mitan, elevii lui Gabriel Mangalagiu au fost conduşi la pauză cu scorul de 2-0. În doar 25 de minute de la reluare CSM a întors rezultatul de pe tabela de marcaj, după golurile marcate de Bratu, Hormubă şi Duminică şi au mai ratat alte ocazii bune până la final. Tabela de marcaj a îngheţat, însă, la scorul de 3-2 pentru echipa noastră care a urcat pe locul secund al clasamentului Seriei a IV-a.

În runda viitoare Viperele Albastre stau, urmând să joace următorul meci oficial pe 7 mai, în deplasare cu CSS Craiova. Pentru echipa noastră au evoluat la Piteşti: Teodorescu – Tisoaica, Lala, Bratu, Roşianu – Duminică, Chiripuş, Piţouiu, Horumbă, Tătulescu – C. Popescu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Toma, Rachieru, Vatafu şi Oteşanu.

Într-un meci contând pentru Campionatul Naţional de juniori republicani B, la Piteşti, echipa antrenată de Gicu Deaconescu, CSM Rm. Vâlcea a învins cu scorul de 6-2 formaţia LPS Piteşti. Pentru formaţia noastra au marcat Târş – 3, Mocioacă, Simeanu şi Bârziche. Gicu Deaconescu a început meciul cu Popa – Ivan, Popescu, Mocioacă, Oteşanu, Pistriţu, Simeanu, Bârziche, Şandru, Târş şi Spârleanu. Au mai intrat Stanciu şi Bogorodea. Etapa viitoare, juniorii B de la CSM vor sta, dar vor câştiga cu 3-0 (la masa verde) pentru că echipa cu care urmau să joace, FC Olt, s-a retras din campionat.